To je to što me zanima!

Baka i unuka (10) poginule su u dvorištu crkve u Nišu

Žena i djevojčica su hodale stazom kad se na njih odlomila grana sa stabla lipe. Preminule su na mjestu nesreće. Mještani su šokirani tragedijom
Vidi originalni članak

Gordana Mitrović (62) iz Niša i unuka Kristina Milenković (10) iz Knez Sela sjedile su u subotu na betonskoj ogradi ribnjaka u dvorištu pravoslavne crkve Svetog Pantelejmona u Nišu.
- Baš smo bili pri kraju bogoslužja kad smo čuli jaki prasak. Izašli smo u dvorište i vidjeli tijela ispod grane drveta - rekao je svećenik Živorad Marinković za beogradski Press. Vjernci su pokušali pomoći nesretnoj ženi i djevojčici, a ubrzo je stigla i Hitna pomoć. Baka je umrla odmah, a djevojčica je još pokazivala znakove života.
- Zatekli smo stravičan prizor jer je djevojčici drvo lipe, koje je palo s visine od osam metara, smrskalo dio lubanje i lica. Pokušali smo s reanimacijom, ali sve je bilo uzalud. Žena je preminula od višestrukih prijeloma kralježnice - rekla je dr. Draginja Manić iz Zavoda za hitnu pomoć. Svećenik Marinković ispričao je kako je prije desetak dana vjetar iščupao iz korijena trulo drvo, no kako oni ne mogu uklanjati drveće bez dozvole. Ostatke drveta pokupilo je gradsko komunalno poduzeće. Direktor Branimir Jezdimirović  tvdi kako održavanje drveća u crkvenim dvorištima nije u njihovoj nadležnosti.
U crkvi kažu kako drveće ne mogu sijeći bez dozvole, a iz komunalnog poduzeća kažu kako za drveće iz dvorišta crkvenog dvorišta nisu nadležni.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • HUMI 12.09.2010.

    Strašno......sućut..

  • darabubamara 12.09.2010.

    kao prvo žao mi je zbog ove tragedije, a pokojnicama neka počivaju u miru. započela sam cijeli rpman na temu vjere i Boga, ali sam na kraju odustala, jer nije mjesto ni vrijeme, a ne vidim ni čemu. samo ću reći :\"Salve, Salve zašto me progoniš?\"

  • dbanon_ri 12.09.2010.

    užas :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare