To je to što me zanima!

Baka se u gumenim papučama popela na vrh Biokova: 'Možda je došla poviriti pršute...'

U komentarima su zatim objasnili da je žena vjerojatno došla automobilom, s obzirom da postoji cesta do gore, dok neki pišu da su 'naše babe neuništive', poput naroda Šerpe, iskusnih planinara...
Vidi originalni članak

Na stranici Dnevna doza prosječnog Dalmacinca osvanula je fotografija starije gospođe s vrha Sv. Jure na Biokovu na visini od 1762 metra. Najviši je to vrh Biokova i drugi najviši planinski vrh u Hrvatskoj. Fotografija je objavljena zbog njenog odabira obuće. Naime, do gore je otišla u - gumenim šlapama.

U komentarima su zatim objasnili da je žena vjerojatno došla automobilom, s obzirom da postoji cesta do gore, dok neki pišu da su 'naše babe neuništive', poput naroda Šerpe, iskusnih planinara i 'čuvara' Himalaje. Neki su se našalili i da je baka 'došla povirit pršute'.

NEPROMIŠLJENA GREŠKA Poljakinja (50) umrla od žeđi na Biokovu. HGSS: 'U ovakvim se uvjetima ne odlazi na planinu'

Jedan od komentara je i 'Talibani osvojili Afganistan u papučama, zašto gospodja ne bi prošetala do Biokova, bitna je volja'.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • salkomalo 24.08.2021.

    Zanimljivo da nitko u članku nije napomenuo da se autom parkira cca 70m od mjesta gdje je baka uslikana! AJMO klikovi!!!!

  • duduuusta 23.08.2021.

    Puno lakše se popet nego sići.

  • skija 23.08.2021.

    Kad mislim da ste dostigli vrh gluposti vi me ipak razocarate 💨

Komentiraj...
Vidi sve komentare