To je to što me zanima!

Baki (65) su u bolnici dali nalaze zdravog muškarca

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ana Šimatić je nakon dva mjeseca vidjela da su joj na osnovi tuđe krvne slike rekli da je zdrava. Pogrešku u bolnici nikome, kaže, nije zamjerila
Vidi originalni članak

Bila sam 18. 11. na vađenju krvi u karlovačkoj Općoj bolnici jer imam bubrežene kamence. Kad sam došla po nalaze, rekli su mi da je sve u redu i da mogu doma. Spremila sam nalaze u torbu i sretna otišla kući. Tek sam neki dan primijetila da taj nalaz uopće nije moj, priča Ana Šimatić (65) iz Skakavca kraj Karlovca.
Nalaz koji su joj dali u bolnici je od Tihomira Trgovčića, koji ima 42 godine. Ana je odlučila da će ga pronaći i vratiti mu nalaz.
- Što će mi tuđi nalaz? Bolove sam otrpjela, sad su se smirili. Jedino mi je teško jer ne znam u kakvom mi je stanju bolest. No neću tako skoro u bolnicu. Nakon svega ovog ići ću tek kad me opet zaboli - rekla je Ana, koja živi daleko od bolnice, a kod kuće njeguje nepokretnog supruga pa joj je teško često odlaziti u Karlovac. Ana kaže da nikome iz bolnice pogrešku nije zamjerila, no da bi trebali više paziti.
- Ne daj Bože da me opet zaboli. Ali, barem sam se nasmijala. Pomladili su me i pretvorili u muško - kaže baka Ana.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • slama 07.02.2009.

    ak ova baka ima samo 65 ja magarac,bit će da ste i vi fulali

  • marin.0202 06.02.2009.

    I to se Dogada

  • maštrapan 06.02.2009.

    Šteta što je čarolija trajala kratko

Komentiraj...
Vidi sve komentare