To je to što me zanima!

Bakicu (73) priveli jer je napala i izgrebala policajce u ophodnji

Baka je prenoćila u postaji, te će zbog prisile prema službenoj osobi protiv nje biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku
Vidi originalni članak

Na intervenciji osiguravanja javnog reda i mira u Bilicama kraj Šibenika napadnuta je policijska ophodnja. Dvojica policajaca u srijedu popodne došli u su u Bilice kako bi smirili verbalni sukob 73-godišnje bakice sa susjedima. Naišli su na ozbiljan otpor.

- U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 73-godišnjakinjom osumnjičenom za prisilu prema službenoj osobi na štetu policijskog službenika te Policijske postaje. Osumnjičena je jučer, 1. lipnja u prijepodnevnim satima u Bilicama uporabom sile spriječila policijskog službenika u obavljanju službene radnje koja je u okviru njegovih ovlasti, pri čemu je policijski službenik lakše ozlijeđen - šturo su opisali događaj u priopćenju Policijske uprave Šibensko-kninske.

Baka je prenoćila u postaji, te će zbog prisile prema službenoj osobi protiv nje biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku. Kako je pružajući aktivni otpor usput i vrijeđala i omalovažavala policajce, tijekom jutra je uz optužni prijedlog privedena Prekršajnom sudu u Šibeniku, zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Kako saznajemo, 37-godišnji policajac je propisno izgreban.  

Idi na 24sata

Komentari 23

  • zagabrija 02.06.2016.

    Kad starci prolupaju!

  • Old Kresoje 02.06.2016.

    Baba misli da je još uvijek u partizanima.

  • Emersan 02.06.2016.

    Sad ste ju još mogli nadjačat i sustić, ali za mjesec dana, kad izađe nabildana iz zatvorske teretane, razbucat će vas i pretrčat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare