To je to što me zanima!

Baku milijunašicu nasamarili, uzeli joj sve što je naslijedila

Baka Marija (86) od muža je iz Australije naslijedila gotovo milijun australskih dolara, ali kaže da nema "ni dinara" jer su joj sav novac uzeli skrbnik i prijateljica
Vidi originalni članak

Cijelu regiju iznimno je zainteresirala vijest o 86-godišnjoj baki iz istočne Srbije koja je, zahvaljujući nasljedstvu, preko noći postala milijunašica. No, čini se da ona u novcu ipak neće uživati:

- Točno je da sam dobila nasljedstvo od pokojnog muža koji je preminuo u Australiji, ali nemam ni dinara. Novce su podijelili čovjek koji me čuva i prijateljica Mara, koja mi je rješavala sve oko nasljedstva kad sam doznala da mi je umro muž Momčilo - rekla je Marija Zlatić (86) za Kurir.

Baka koja živi u straćari na brdu u šumi kaže da joj ne treba ništa, samo malo vode i kruha za nju i njene mačiće i psiće. 

Podsjetimo, Marija je sa suprugom Momčilom davnih 1960-ih odselila u Australiju, ali se ubrzo vratila u Srbiji kad je doznala da joj je majka bolesna. Njen Momčilo ostao je u Australiji i ponovno se oženio, ali i obogatio.

No, kako se nikad u Srbiji nije službeno rastao od Marije, upravo ona naslijedila je njegovo bogatstvo - gotovo milijun australskih dolara u gotovini i još pokoji milijun u nekretninama.

Idi na 24sata

Komentari 125

  • Chelavi 22.01.2016.

    kako došlo tako i ošlo

  • vinja 21.01.2016.

    Sramota od ljudi ako je to istina, jer novaca ima dovoljno da se za baku lijepo pobrine i pruži joj ugodnu starost. A ono što ostane, a ostalo bi puno neka si skrbnici podijele.

  • Galeb i ja 21.01.2016.

    poznato je tko ju je osiromasio,i zasto se protiv takovih nesto ne poduzme zakonski ???.

Komentiraj...
Vidi sve komentare