To je to što me zanima!

'Balkanska migrantska ruta treba trajno ostati zatvorena'

Predsjednica je kazala da ukoliko će neke zemlje primati određene brojeve migranata ili azilanata, oni mogu izravno i puno jeftinije, bez podržavanja trgovine ljudima, doći do tih država
Vidi originalni članak

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović tijekom drugog dana sudjelovanja na konferenciji o sigurnosti GLOBSEC 2017 u Bratislavi zauzela se za nastavak euroatlantske integracije i jače uključivanje SAD-a. 

Dodala je i da balkanska migrantska ruta treba trajno ostati zatvorena, javlja HRT. 

"Ukoliko će određene zemlje primati određene brojeve migranata ili azilanata, oni mogu izravno i puno jeftinije, bez podržavanja trgovine ljudima, doći do tih država. Dakle, potencijalni novi val migracija sigurno bi destabilizirao jugoistok Europe. Međutim, tu su isto tako i raznorazni utjecaji koji ispunjavaju vakuum koji je nastao zbog - neću reći prestanka, ali svakako zastoja u procesu euroatlantskih integracija", izjavila je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • bajica1009 29.05.2017.

    nema srama nema pameti niti je rutu zatvorila niti je ona odlučila, sve je to drugi plan naravno bez nje, jadna si zemljo kad te ovaka zastupa, sad će mi njen zaštitnik opet uvaliti karton ili blokirati pristup zašto jer otvoreno kažem ova žena sramoti i sebe i svoju obitelj pa sve nas,

  • Tigar 74 29.05.2017.

    Mrzitelji svega hrvatskog pa tako i predsjednice koja se ,vidi vraga, usudi izgovoriti :"Dragi Hrvati i Hrvatice" ( to joj je najveći grijeh), što je predsjednica krivo rekla? U jeku najvećeg vala imigranata, kad je merkelica vapila da dođu u što većem broju, jedna od rijetkih državnika koja se tome jasno usprotivila bila je upravo naša predsjednica!

  • biberrr 28.05.2017.

    Balkanska migrantska ruta je zatvorena,ali ne zahvaljujući Hrvatskoj. Mađari i Slovenci su se ogradili žicama od zapadnog Balkana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare