To je to što me zanima!

Banda htjela silovati djevojku u Firenci, a onda se pojavio - on

ITALIJA: Mlada fotografkinja Gaia Guarnotta (25) naišla je na skupinu pijanih mladića u centru Firence. Počeli su je vrijeđati i siliti na seks, a spasio ju je neočekivani gospodin...
Vidi originalni članak

Gaia Guarnotta (25), fotografkinja iz Livorna, šetala je sama centrom Firence u večernjim satima kad je naletjela na neželjene probleme.

Uočila ju je skupina mladih i pijanih Talijana i počela je vrijeđati i pljuvati na nju, a zatim su je čak htjeli oteti i odvesti na nepoznatu lokaciju. Gaia je otkrila da ih je bilo čak 25 i da ju je jedan od njih pokušavao natjerati na grupni seks, piše Daily Mail.

- Dođi s nama, idemo se zabaviti, 25 na tebe samu - bit će ti nezaboravno, navodno joj je rekao vođa skupine i dodao da 'dosad još nije bila s toliko muškaraca istovremeno', a onda ju grubo povukao za ruku i skinuo joj naočale.

Kad se već činilo da joj nema spasa, pojavio se - spasitelj. Cvjećar Hossein Alamgir primijetio je 'nabrijane' muškarce i odmah priskočio uplašenoj djevojci u pomoć.

Otjerao je nasilnike i odveo Gaiu na sigurno. Ono što je se posebno dojmilo je to što ju je nahranio i poklonio joj ružu.

Alamgir (58) rodom je iz Bangladeša, a u Italiji živi od 2005. godine.

- Zahvaljujem Bogu na ovakvim ljudima. Hossein mi je pomogao iako se i sam našao u opasnosti, a zauzvrat nije tražio ništa. Nikad mu to neću zaboraviti, rekla je Gaia, koja je cijelu priču objavila na svom Facebook profilu.

Želi pokazati da se još uvijek treba boriti za ženska prava i da 'imigranti nisu loši ljudi' kakvima ih se prikazuje.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • 22.10.2017.

    Popaj pojeo špinat pa rastjerao 25 pijanih i agresivnih...dajte, najte.

  • dahhmal 22.10.2017.

    Dajte nas najte a kaj je rekla snjeguljica na sve to

  • crazy mind 21.10.2017.

    kak mogu pricati svasta. pa poznato je da nikada nijedna zena nije napadnuta, zlostavljana ili silovana od starosjedioca europe. europljani su jedan stari,civilizirani narod koji nikada nikakovo zlonije nikome ucinio :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare