To je to što me zanima!

Banda plavuša hara Brazilom i siju strah gdje god se pojave

Šest lijepih plavuša i brineta šeće trgovačkim centrima u Sao Paolu. Razgledavaju trgovine i traže novu žrtvu. Kad je ugledaju, slijede je do auta gdje je opljačkaju
Vidi originalni članak

Više od 50 žena bile su žrtve opasnih plavuša u brazilskom Sao Paolu. Policija ih sumnjiči za niz pljački i otmica na parkiralištima trgovačkih centara.

Šest lijepih plavuša i brineta šeće trgovačkim centrima u Sao Paolu. Razgledavaju trgovine i traže novu žrtvu. Kad je ugledaju, slijede je do auta gdje je opljačkaju i drže na nišanu dok druga plavuša “pegla” žrtvine kreditne kartice. Nakon što obavi kupnju luksuznih stvari, bježe. Najčešće kupuju mobitele, prijenosna računala i dizajnersku odjeću.

Pljačkašice za kojima intenzivno traga brazilska policija su mlade i obrazovane, a vjerojatno pripadaju srednjoj klasi. Biraju žene koje im sliče kako bi mogle na nekoliko sati preuzeti njihov identitet i koristiti njihove kreditne kartice.

- Uvijek su dotjerane i našminkane. Dvije govore više stranih jezika, a neke su se obrazovale u inozemstvu - rekao je Joaquim Dias Alves, šef odjela protiv organiziranog kriminala.

Policija sumnja da banda plavuša pljačka već tri godine. Pretpostavljaju da su opljačkale najmanje 50 žena. Brojka je možda i veća, ali žene zbog straha i srama nisu htjele prijaviti pljačke. Intenzivnom akcijom policija želi razbiti bandu. Već su uhitili troje osumnjičenih, a nadaju se da će uskoro stegnuti obruč oko opasnih pljačkašica.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • una222 25.03.2012.

    ovo im je lijepo... horor

  • blondboy 25.03.2012.

    Koji kartel :)

  • Jelena12 25.03.2012.

    Dobra ideja

Komentiraj...
Vidi sve komentare