To je to što me zanima!

Bandić: Ako se kandidiram, na izborima ću i pobijediti

Milan Bandić je rekao u Škabrnji da nikome neće dati podršku na eventualnim prijevremenim izborima za novog zagrebačkog gradonačelnika
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u ponedjeljak je posjetio Škabrnju. Došao se pokloniti škabrnjskim žrtvama stradalim u Domovinskom ratu povodom obilježavanja Dana općine Škabrnja.
- Mene svi guraju u predsjedničku kandidaturu i na kraju ću morati kapitulirati - rekao je tom prilikom i dodao da, ako se kandidira, neće samo sudjelovati, nego i pobijediti. Rekao je i da nikom neće dati podršku na eventualnim prijevremenim izborima za zagrebačkoga gradonačelnika. Nije htio komentirati najavu Zdravka Mamića da će se kandidirati za gradonačelnika.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nenek666 20.10.2009.

    Neće narod nasjest.

  • Obbi Van Kenobi 20.10.2009.

    treba glasati za bandića, treba mu dati punu podršku i nevjerovatna je sebičnost građana Zagreba da ne podijele znanje i sposobnost svog nadajmo se uskoro bivšeg banditosa. treba ga podijelit sa svim građanima RH da vide kaj je kenjac od čovjeka u stanju napraviti kad ima vlast.. sarkazam \"OFF\"

  • dzivcic1 19.10.2009.

    Tko god da je, super mu je osmislio predizbornu kampanju mada se nije kandidirao. Već sama neizvjesnost hoče li se ili neče kandidirati, potiče ljude da razmišljaju o tome i polako im se uvlaći u svijest nametnuta mogučnost da \"ako se kandidira i pobijedi\". Da zna manipulirati masama, zna i to se vidi iz svakog njegovog koraka. Svaki svoj promašaj pretvori u vrlinu, kao ono kada je pijan bježao pred policajcem. Ljudima je to bilo simpatično. Kroz povijest upravo su takvi veliki manipulatori pobjeđivali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare