To je to što me zanima!

Bandić će graditi još fontana: Po njima će nas znati u svijetu

Oko staza ćemo posaditi cvijeće, a sa cvijećem treba biti posebno oprezan, kao sa ženama, rekao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pri obilasku gradilišta
Vidi originalni članak

Puno smo stvari do sada napravili, jako sam zadovoljan, kazao je Bandić dok je u ponedjeljak sa suradnicima obilazio gradilište pothodnika i fontana u Ulici Hrvatske bratske zajednice u Zagrebu. Oko staza će u proljeće posaditi cvijeće, a Bandić kaže da s cvijećem treba biti oprezan kao i sa ženama. Najavio je i tri nove fontane sljedeće godine. Kaže da će to biti početak europske Hrvatske te da ćemo po njima biti poznati u svijetu.

- Nove fontane bit će kvalitetne, kao i ove dvije koje će biti puštene u pogon 16. prosinca. Koristimo se novim tehnologijama i svi će to prepoznati. Djeca će se moći i kupati u njima, jer se radi o najzdravijoj vodi – rekao je Ivan Vulek, voditelj projekta. Oko fontana će se održavati razne manifestacije, a zimi će se možda otvoriti i klizalište. Bandić je odlučio počastiti izvođače radova s odojkom i bezalkoholnim pivama jer su posljednja dva vikenda radili gotovo bez prestanka.

- Hvala vam svima. Uživajte u hrani, a ono što ne pojedete zamotajte za sutra – rekao je Bandić radnicima.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • zeko mrkvica 27.11.2012.

    KAK NAM GRADONAČELNIK KRENUO,ZA DVIJE GODINE ĆE KRENUTI U IGRADNJU NOVOG JEZERA U ZAGREBU JER NAM OVA POSTOJEĆA NEĆE BITI DIVOLJNA DA BUDEMO U SVIJETU POZNATI PO GLUPOSTIMA IZMEĐU OSTALOG!!

  • zeko mrkvica 27.11.2012.

    I KI ĆE SVE TO PLATITI??????

  • mala vatra 27.11.2012.

    Bravo , pa mislim stvarno nam je u Zagrebu lijepo...za ovakve stvari ima novca, a za plaće i materijalna prava zaposlenih u gradskim ustanovama nema...

Komentiraj...
Vidi sve komentare