To je to što me zanima!

Bandić će napokon objaviti kandidaturu idući tjedan?

Milan Bandić navodno će idući tjedan objaviti kako se kandidira za predsjednika Republike. Zaključio je kako ima dovoljno širok krug pristaša
Vidi originalni članak

Milan Bandić navodno će idući tjedan objaviti kako se kandidira za predsjednika Republike. U posljednja tri mjeseca, dok je obilazio zemlju, zaključio je kako ima dovoljno širok krug pristaša te da se može izboriti za drugi izborni krug, doznaje Večernji list. Izgleda kako je već dobio potporu dijela slavonskih birača koji povjerenje inače poklanjanju HDSSB-u, a i splitski gradonačelnik Željko Kerum obećao mu je pomoći. Bandić je, gostujući u Zagrebačkoj panorami na HRT-u, rekao kako neće imati izbora ne prestanu li ga mediji stalno ispitivati hoće li se kandidirati za predsjednika.
- Baš sam danas išao kupiti sendvič u jednom dućanu i na putu do tamo sreo sam osam građana, a od njih osam pet me pitalo hoću li se kandidirati  te da se trebam kandidirati kako bi oni imali za koga glasati - rekao je Bandić.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • drug Tito_1 02.10.2009.

    Milane kad pobijediš sjeti se mojeg proročanstva! Šaljem ti dobru vibru a ostalo ćemo dogovorit uz janjetinu.

  • sapunar 02.10.2009.

    Bandiću ti si obični hercrgovački muljator i na žalost u ovoj muljatorskoj državi možeš i pobijedit.Ti i HDZ-strava od vladanja,ali ima još nešto sitno blaga u zemlji pa ne i neće biti velike štete nama,a koristi vama

  • HellbAni_1 02.10.2009.

    LJUDI MOJI., VI STE SLIJEPI SVI... SAMO VI I DALJE GLASAJTE ZA HERCEGOVCE I LJUDE KOJI SU SE OBOGATILI NA NAS RACUN... propadamo bas zbog ovakvih koji glasaju za lopove... DOLJE BANDIC, DOLJE HDZ,SDP etc. !

Komentiraj...
Vidi sve komentare