To je to što me zanima!

Bandić dao roditeljima 2 dana da predaju zahtjev za olakšicu

Prvo se predaju izjave, a do 28. veljače i ostali papiri za olakšice plaćanja vrtića. Roditelji ne moraju donositi potvrde Porezne ako su suglasni da vrtići traže podatke
Vidi originalni članak

Roditelje zagrebačkih vrtićanaca u četvrtak su dočekali dokumenti koje moraju predati u ponedjeljak. Milan Bandić opet je dao rok od dva dana za predaju zahtjeva za olakšice plaćanja vrtića.

Potrebno je ispuniti izjavu o članovima zajedničkoga kućanstva i izjavu o prihodima u 2013. godini te sve dostaviti u matični vrtić do ponedjeljka. 

Do 28. veljače 2014. moraju prikupiti i ostale dokumente kao i prošle godine. Vrtiću se tako moraju dostaviti potvrde poslodavaca i drugih prihoda za sve članove kućanstva, dokaze o iznosu uplaćenog stambenoga kredita i najamnine, te dokaze o eventualnim promjenama prebivališta ili drugih promjena koje mogu utjecati na olakšice.


Ovog puta roditelji ne moraju donositi potvrde Porezne uprave ako su suglasni da vrtići sami zatraže te podatke. Oni koji do roka ne donesu svu potrebnu dokumentaciju plaćat će vrtić po najvišoj cijeni.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 17.01.2014.

    A što je sa roditeljima koji su u ta dva dana baš u bolnici ili su na službenom putu ?

  • tigerin 16.01.2014.

    u cemu je problem? 2 dana za popuniti zahtjev je i vise nego dovoljno, a lijepo pise u tekstu da je rok za dostavu ostale dokumentacije 28.2., samo treba citati sa razumijevanjem i ne pisati senzacionalisticne naslove.

  • Titoija 16.01.2014.

    2 dana??? pokvareno do srži.

Komentiraj...
Vidi sve komentare