To je to što me zanima!

Bandić dovoljno 'glamurozan', o njemu odlučuje Ustavni sud

U novom broju tjednika Express pročitajte sve o slučaju Bandić, kako su se spašavali milijuni za jamčevinu, koji se interesi motaju oko gradonačelnika Zagreba
Vidi originalni članak

Priča o uhićenju pa puštanju Milana Bandića od prve sekunde nalikuje na farsu. Bandićev politički pad i rehabilitacija ne mogu se usporediti s ničim iz stvarnog svijeta.

Brzina kojom su suci razmotrili žalbu Bandićevih odvjetnika dok se žalbe običnih građana 'kisele' godinama po ladicama, govori samo jedno – Hrvatskom drmaju likovi utjelovljeni u Orwellovoj prozi u prascima. Bandić je naime dovoljno glamurozan da o njemu odlučuje i Ustavni sud.

U novom broju najčitanijeg hrvatskog tjednika Express pročitajte sve o slučaju Bandić, je li njegovo puštanje iz pritvora zapravo spašavanje jamčevine od 15 milijuna kuna, te kakvi se interesi motaju u gradskom poglavarstvu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • f1fun 20.04.2015.

    A dolijat će on kad tad, istraga traje ,očito ima puno toga za istražiti ali obruč se polako steže

  • HappySrecko 20.04.2015.

    nije u redu sto spominjete hercegovce i sto optuzujete iste,pogledajte Bec,Pariz ili bilo koji EU grad,puni su stranaca svih nacija a sa ove strane hercegovci su Hrvati i vjerujem da gledaju na ZG kao svoj grad.Bandic je puno ucinio za ZG,to se vidi iz aviona a ako je ucinio kriminal budite sigurni da ce odgovarat za osti.Sjetite te se iz koje je stranke Bandic dosao na mjesto sefa ZG a znamo da u hercegovini disu za,zna se...neutralan sam i nisam na nicijoj strani ali bidite realni kad je Bandic u pitanju

  • MarkoBušić 20.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare