To je to što me zanima!

Ivo Josipović: Stalno se pitam da li dobro radim svoj posao

Predsjednik i gradonačelnik Zagreba gostovali su na Fakultetu političkih znanosti u petak. Bandić je u govoru rekao da se nada da će za 2 godine ostati gradonačelnik
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i predsjednik Ivo Josipović u petak su posjetili Fakultet političkih znanosti u Zagrebu povodom dana fakulteta. Nakon što su se susreli samo su se suho rukovali, nakon čega je Bandić odmah spustio pogled. Bandić se predsjedniku obratio dva puta tijekom govora, jednom pozdravivši ga, a drugi put izjavom kako vjeruje da će za dvije godine obojica biti na istim pozicijama. Izjavom je nasmijao publiku, a govor je držao manje od dvije minute. 

- Otkako sam predsjednik, sve više pazim što radim - rekao je Ivo Josipović. Kaže kako se stalo pita radi li dobro. Istaknuo je kako mu novinari svaki dan zadaju muke, ali to i trebaju raditi. Josipović kaže da su njegova tri načela struka, neovisnost i etika. Naglasio je kako nema velike razlike između čovjeka i muhe jer oboje možete ubiti novinama. Predsjednik je rekao i kako moramo ući u EU. Kaže kako je odluka o EU važna te je trebaju donijeti uvjerljivom većinom.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • TITTO 07.11.2010.

    . ..HAJDE,HHAJDE JosipoviCHy-NA REDU JE PROCES FORMIRANJA NAŠE REPUBLIKE"CRVENI VUKOVAR"NA IME RATNE ODŠTETE NDH-Zagreba NAŠEM CRVENOM VUKOVARU A TVOJ VELJIKI PRIJETELJ Boro TadiCH TEK ĆE DA PLLATI RATNU ODŠTETU y IME kraljevina Srbija NAŠOJ REPUBLICI"CRVENI VUKOVAR". ..POSLIJE TITA-TITTO. ..

  • gladijator 06.11.2010.

    Josipoviću ne pitaj sam sebe, pitaj narod!!! Narod te izabrao!! Mislim da bi trebao promijeniti ljubavnika! Tadićeva žena je doznala za vas kad je u Vukovar došao brodom "Golubica"!

  • johntaylor 06.11.2010.

    Druže Ivo mit ti se kunemo da sa tvoga puta ne skrenemo

Komentiraj...
Vidi sve komentare