To je to što me zanima!

Bandić: Investicija od desetak milijuna eura nije baš za hititi!

Investicija od 10 milijuna eura: Zagrebačka gradska skupština danas odlučuje o davanju suglasnosti za ulaganje sredstava u Sportsko rekreacijski centar Svetice
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Milan Bandić uvjeren je da će Sportsko rekreativni centar Svetice dobiti podršku zastupnika jer za njega su u tom slučaju "stvari kristalno jasne". 

Naime, na sjednici zagrebačke Gradske skupštine danas raspravljaju o prijedlogu zaključka gradonačelnika Milana Bandića o davanju prethodne suglasnosti za ulaganje sredstava u SRC Svetice.

- Investicija od 10-ak milijuna eura nije za hititi! - kazao je Bandić

Ugovor o SRC Svetice, kazao je gradonačelnik, napravile su stručne službe, matični Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport te Gradski ured za imovinsko-pravne poslove i uputile ga u Gradsku skupštinu. Istaknuo je da, koliko zna, na skupštinskim odborima to "manje-više riješeno".

Zagrebački gradonačelnik očekuje da se problem star 15 do 20 godina napokon riješi i to u skladu s odlukama i propisima te očekuje da se to usvoji.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Car Mrgud Vazdacenzurirani 02.06.2015.

    Zašto si srušio zid u Branimirovoj? Da je ovo pravna država, trebalo bi uprtittebe, onog suca koji te pustio a i onog koji je pisao zakon po kojem optuženi za kriminal može nesmetano obavljat političke funkcije da ga natrag vratite do u detalje kakav je bio...I da, gdi mi je žičara?

  • 02.06.2015.

    Bandiću, jel tebi jasno da Zagreb, metropola sa 1 milijun duša ima svega 3,5 bazena? Zašto se naša djeca ne mogu baviti plivanjem koje je jedan od najzdravijih sportova?

  • istina888 02.06.2015.

    Bandićeva stara igra ,hvali te me usta moja ili ču vas razdreljiti .Njemu je mijesto u Remetincu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare