To je to što me zanima!

Bandić je gospođi Miri za 100. rođendan poželio lijepu frizuru

Imala sam sreće, sve je to Božjim rukama, kako on odredi toliko ću još poživjeti, rekla je stogodišnjakinja Mira Urli, koja je živjela zdravo i nikad nije okusila alkohol
Vidi originalni članak

Nadam se da ćete svaki dan imati ovako lijepu frizuru, poručio je Gradonačelnik Bandić Miri Urli koja je proslavila 100. rođendan. Nakon što joj je čestitao i uručio buket cvijeća zapjevao je skupa sa zborom. Na pitanje Bandića koji je recept za dugovječnost, odgovorila je da mora biti jako dobar i misliti na druge.

Gospođa Mira Urli odrasla je u Samoboru. Dok je bila mlada provela je neko vrijeme u internatu u Austriji gdje je usavršila njemački jezik. Iako je za ta vremena bila visoko obrazovana nije mogla dobiti posao, pa je učenicima u Samoboru davala instrukcije iz njemačkog i prevodila vjersku literaturu. Na svom bogatom životnom putu gospođa Mira je i preživjela Bleiburšku tragediju te križni put hrvatskog naroda 1945. godine. Mira se nikad nije udavala, a njezin nećak kaže da je to sigurno recept za dug život. Dodao je kao je vodila smiren i spokojan život.

- Imala sam sreće, sve je to u Božjim rukama, kako on odredi toliko ću još poživjeti - rekla je Mira, koja je živjela zdravo i nikad nije okusila alkohol. U Domu za starije i nemoćne osobe Centar u ponedjeljak je bila velika fešta u njezinu čast. Kod stanara i djelatnika uživa posebnu zahvalnost i poštovanje. Nakon što je Bandić otvorio i natočio šampanjac krenula je pjesma i slavlje. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Yassa 17.09.2012.

    neće milan toliko, ne daj bože da poživi toliko ko bi ga trpijo

  • la-la 17.09.2012.

    je li se ovaj Bandic s cim roka????

  • 17.09.2012.

    On joj zavidi na frizuri, a kako živi i koliko se nervira, sigurno neće tako dugo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare