To je to što me zanima!

Bandić je ruku 'okitio' sa satom vrijednim 50.000 kn

Sat s krokodilskom kožom, vrijedan 50.000 kuna, Bandić navodno nije prijavio u imovinskoj kartici. U kartici Bandić ima prijavljeno sedam satova
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u posljednje vrijeme na ruci nosi skupocjeni sat marke Iwc Schaffhausen. Sat s krokodilskom kožom, vrijedan 50.000 kuna, Bandić navodno nije prijavio u imovinskoj kartici, piše Jutarnji list. U imovinskoj kartici ima prijavljeno sedam satova, pojedinačno vrijednih do 10.000 kuna. Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa navodno je već nekoliko puta tražilo očitovanje od Bandića, ali im je on svaki put odgovorio da nema promjene kod njegove imovine. Nakon subotnje utrke lađa u Metkoviću Bandić se navodno ukrcao na skupocjenu jahtu Sunseeker čiji je vlasnik poduzetnik iz Gornjih Tučepa. Da li ga je prijatelj ugostio ili ju je gradonačelnik unajmio nije poznato jer je  glasnogovornica imala isključen mobitel.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • BUDA 09.08.2009.

    A seljačina u Bosni imala jedino sat na crkvenom tornju

  • Sofi 09.08.2009.

    Čisto sumnjam da bi si to mogao priuštiti da živi samo od plaće. Pa bila ona i 20000 kuna. Već se ga je \'nagradio\' netko od kumava kojima je pogodovao pri dobivanju posla. A možda ga je i kupio od pinke koju je dobio kao proviziju.

  • reines 09.08.2009.

    ma napeli ste na svaku vuru....to je zanemarivo.... pitajte se koliko je love na ino računima

Komentiraj...
Vidi sve komentare