To je to što me zanima!

'Bandić je u sigurnim rukama, želim mu skoro ozdravljenje'

Milan Kujundžić rekao je kako je Milan Bandić u dobrom stanju i da nije životno ugrožen. Oglasili su se i iz Grada Zagreba i rekli da se Bandić javio u bolnicu zbog kašlja koji traje unazad nekoliko dana
Vidi originalni članak

Ministar zdravstva Milan Kujundžić u subotu je novinarima izjavio da je dobrog zdravstvenog stanja i da nije životno ugrožen zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je zbog plućne embolije od sinoć na liječenju u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, na Klinici za plućne bolesti Jordanovac.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U dobrom je stanju, u bolnici je i životno nije ugrožen - rekao je ministar Kujundžić novinarima nakon izbornog sabora Mladeži HDZ-a.

STABILNO JE Bandić zbog embolije u bolnici: Ostat će najmanje tjedan dana

- Gospodin Bandić je trenutno dobro. U sigurnim je rukama. I želim mu što skorije ozdravljenje - dodao je Kujundžić koji je novinarima potvrdio i da je završena inspekcija u KBC-u Split, nakon prijave za primanje mita, a početkom tjedna bit će napisan i službeni nalaz.

Iz Ureda zagrebačkog gradonačelnika priopćeno je u subotu da se Bandić javio na Kliniku za plućne bolesti Jordanovac KBC-a u petak zbog "kašlja koji traje unazad nekoliko dana". 

BANDIĆEV ZDRAVSTVENI KARTON Imao je moždani, ugradili mu stent, operirao je sinuse i bruh

- Učinjenom obradom na Klinici dijagnosticirana je embolija pluća s ishodištem bolesti iz desne potkoljenične vene. Primljen je na postintezivnu njegu te se liječi sukladno svim smjernicama liječenja plućne embolije. Kliničko stanje  gradonačelnika je stabilno - priopćeno je iz Ureda gradonačelnika.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • GIRIGARI 08.12.2018.

    A ne znam ja je li u sigurnim rukama. Zašto je nekadašnji ministar zdravstva koji je vjerovao kolegama i navodnonjoš vjeruje išaobna operaciju u Austriju kod američkog kolege? Toliko o "sigurnim rukama". Ma znate tu priču s Andrijomn.

  • Hrabri 08.12.2018.

    Jel Mikiju na vidiku nova optužnica ili se mora pojaviti na sudu za neku staru

  • Afganistanski Hrvat 08.12.2018.

    Želim ti što skoriji oporavak za što brži odlazak u Remetinec.

Komentiraj...
Vidi sve komentare