Obavijesti

News

Komentari 127

Imao je moždani, ugradili mu stent, operirao je sinuse i bruh

Imao je moždani, ugradili mu stent, operirao je sinuse i bruh
5

Milan Bandić je 2003. imao moždani udar, a nakon toga imao je još četiri operacije - ugradili su mu stent, operirali bruh i sinuse dvaput. Nedavno je slomio gležanj...

VIDEO

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ponovno je završio u bolnici, ovaj put zbog plućne embolije. Kako su pojasnili liječnici, embolija je zapravo posljedica prijeloma gležnja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:09
Bandić zbog embolije u bolnici: Ostat će najmanje tjedan dana
Bandić zbog embolije u bolnici: Ostat će najmanje tjedan dana

Bandić se, posjetimo, u studenom pojavio pred novinarima na štakama. Tada je tek otkrio da je slomio je gležanj i završio u Traumatološkoj bolnici.

Iz Grada su se u subotu oglasili priopćenjem u kojem kažu da se Bandić javio na Kliniku za plućne bolesti Jordanovac zbog kašlja koji traje nekoliko dana. Dijagnosticirali su mu emboliju pluća s ishodištem bolesti iz desne potkoljenične vene. Navode da se liječi sukladno svim smjernicama liječenja plućne embolije te da je stabilno.

O Bandiću se golasio i ministar zdravstva Milan Kujundžić koji je rekao da gradonačelnik nije životno ugrožen.

- U dobrom je stanju, u bolnici je i životno nije ugrožen - rekao je ministar Kujundžić novinarima nakon izbornog sabora Mladeži HDZ-a.

- Gospodin Bandić je trenutno dobro. U sigurnim je rukama. I želim mu što skorije ozdravljenje - dodao je Kujundžić koji je novinarima potvrdio i da je završena inspekcija u KBC-u Split, nakon prijave za primanje mita, a početkom tjedna bit će napisan i službeni nalaz.

Zagreb: Gradonačelnik na štakama obišao spremnu zimsu službu Zagreba

Moždani i četiri operacije u dvije godine...

Također, Bandić je od pokušao sakriti da ima probleme sa srcem. Javnost, ali i njegovi najbliži kolege za to su saznali tek u listopadu 2017. nakon što je završio u KBC-u Zagrebu na operativnom zahvatu. Tada su mu ugradili stent zbog jakog suženja krvne žile srca i istog je dana izašao iz bolnice iako se nakon takvog zahvata u bolnici u prosjeku ostaje do 48 sati.

Bandić je 2003. imao moždani udar, koji je doživio u svom uredu. Liječnici su se tada borili za njegov život - zaustavljen mu je protok krvi u mozak tako da mu je dijagnosticirana tranzitorna ishemija bez krvarenja. No, brzo se oporavio. Hvalio se kasnije kako je u toplicama, gdje je bio na oporavku, pobijedio liječnike u košarci.

U svibnju prošle godine bio je na operaciji bruha, koji je dobio kada je dizao 80 kilograma težak lonac s grahom. I 2016. je bio na operaciji - čak dvije. Prvo je operirao sinuse pa mu se, budući da nije mirovao, stanje zakompliciralo te je morao na još jedan zahvat.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 127
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.