To je to što me zanima!

Bandić: Mislim da će idući tjedan početi radovi na žičari

Jučer sam dobio liječničko uvjerenje da mogu raditi na bageru. Da se ne osramotim, ja ću prvi zakopati bagerom. Ako ostanem bez posla mogu biti bagerist, kaže zagrebački gradonačelnik
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić na Sljemenu je održao konferenciju za novinare na kojoj je govorio o netom završenoj sljemenskoj utrci Snow Queen Trophy 2019., a najavio je i radove na izgradnji žičare.

- Čekamo to kao ozebli sunce. Teku sati kada ćemo zakopati. Mislim da je to idući tjedan. Ali postoji procedura i Zakon o javnoj nabavi. Jučer sam dobio liječničko uvjerenje da mogu raditi na bageru. Da se ne osramotim, ja ću prvi zakopati bagerom. Ako ostanem bez posla mogu biti bagerist. Žičaru čekamo šest godina. Da je Ante Kostelić ovdje, on bi rekao 'Bandiću što je s panjevinom te gondolom do Bistre?'. Možda i mi to započnemo, a netko će to završiti - rekao je Bandić, javlja HRT.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Pamtim 09.01.2019.

    Ima tamo posla za Uskok da istraži kaj su KUMOVI radili sa željezom sa stare žičare. Nek provjere u PIONIRU koliko željeza ima, a koliko je bilo na staroj žičari. I nek provjere koliko šljunkom je ta tvrtka izvukla pored pročistača otpadnih voda, a s koliko smeća i otpada su zatrpali ogromno jezero koje je iskopom nastalo. Zahvaljujući Bandiću su kopali i čupali i prodavali šljunak pored Save barem dvije godine.

  • Smoke_on_the_Water 09.01.2019.

    Bandić je car! Trenutno se obučava u rukovanju bagerom kako bi mogao osobno započeti radove na žičari. Kapa dolje.

  • kontramrakukontrasili 09.01.2019.

    Sve šta se gradi i radi u njegovom aranžmanu košta barem 3 puta više,a to sve Pajdovi podijele a "institucije neka rade svoj posoo",kaže Milan

Komentiraj...
Vidi sve komentare