To je to što me zanima!

Prosvjedovala protiv Bandića na Trgu pa joj istrgnuli plakat

Milan Bandić je na predizbornom skupu na Trgu bana Jelačića u Zagrebu jasno dao do znanja da ga ne zamaraju ankete. Kaže da će glavna anketa biti u nedjelju
Vidi originalni članak

Milane, Milane!, dozivalo je Bandića 200-tinjak sugrađana ispod pozornice na zagrebačkom Trgu bana Jelačića. Nakon ostalih kandidata s njegovih izbornih lista za prvu, drugu, šestu i sedmu izbornu jedinicu, zagrebački gradonačelnik popeo se na pozornicu. 

- Ovo su ljudi rada, poštenja, morala, solidarnosti i socijalne pravde. Ugrožena su vam socijalna i radna prava, Hrvatskoj prijeti gospodarski slom i zato vas pozivam - izađite na izbore! Nudimo koncept europskog Zagreba za europsku Hrvatsku - rekao je Bandić i s klapom Nostalgija zapjevao Croatio iz duše te ljubim. Bandić je sugrađanima poručio da neće napustiti Zagreb. Na pitanje, što misli o anketama, koje mu baš i ne idu u korist, samouvjereno je objasnio: 

- Glavna anketa je u nedjelju. Moj skor na izborima je 4:1. Pa to je bolji skor od Barcelone. Bandić bi trebao još tri puta izgubiti da skor bude lošiji, a to se neće dogoditi - rekao je.

Među Bandićevim obožavateljima, bila je i jedna, koja ga ne podržava. Višnja Škreblin nosila je plakat s natpisom "Naš čovjek nisi ti, niti ćeš ikad biti". Nakratko je ostala bez njega. 

- Protrčao je neki mladić u jakni s Bandićevom slikom i istrgnuo mi ga. Na sreću, plakat smo kasnije pronašli u kanti za smeće - rekla je Višnja te dodala kako prosvjeduje od veljače. 

- Nezadovoljna sam. Budući da mi se približava kraj, želim dati svoj doprinos za vas mlade. A što se Bandića tiče, on je čovjek žnj kategorije - zaključila je. 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • ujo66 04.12.2011.

    visnja je vec poznata hrvatskoj javnosti tj kao clanica gradjanske akcije koja je produzena ruka kukuriku koalicije svi znamo tko je kukuriku koalicija ona koalicija koja je nasljedila komuniste koji su mrzili sve sta ima predznak HRVATSKO

  • Njonjo i Anemični 04.12.2011.

    bravo BRAČAK slažem se sa tobom oko biranja ovim crvenim masonima nedam glasa !!!! za sve glasam samo NE ZA KUKURIKU!!!

  • Ivan521 02.12.2011.

    Babac svaka čast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare