Obavijesti

News

Komentari 58

Prosvjedovala protiv Bandića na Trgu pa joj istrgnuli plakat

Milan Bandić je na predizbornom skupu na Trgu bana Jelačića u Zagrebu jasno dao do znanja da ga ne zamaraju ankete. Kaže da će glavna anketa biti u nedjelju

VIDEO

Milane, Milane!, dozivalo je Bandića 200-tinjak sugrađana ispod pozornice na zagrebačkom Trgu bana Jelačića. Nakon ostalih kandidata s njegovih izbornih lista za prvu, drugu, šestu i sedmu izbornu jedinicu, zagrebački gradonačelnik popeo se na pozornicu. 

- Ovo su ljudi rada, poštenja, morala, solidarnosti i socijalne pravde. Ugrožena su vam socijalna i radna prava, Hrvatskoj prijeti gospodarski slom i zato vas pozivam - izađite na izbore! Nudimo koncept europskog Zagreba za europsku Hrvatsku - rekao je Bandić i s klapom Nostalgija zapjevao Croatio iz duše te ljubim. Bandić je sugrađanima poručio da neće napustiti Zagreb. Na pitanje, što misli o anketama, koje mu baš i ne idu u korist, samouvjereno je objasnio: 

- Glavna anketa je u nedjelju. Moj skor na izborima je 4:1. Pa to je bolji skor od Barcelone. Bandić bi trebao još tri puta izgubiti da skor bude lošiji, a to se neće dogoditi - rekao je.

Među Bandićevim obožavateljima, bila je i jedna, koja ga ne podržava. Višnja Škreblin nosila je plakat s natpisom "Naš čovjek nisi ti, niti ćeš ikad biti". Nakratko je ostala bez njega. 

- Protrčao je neki mladić u jakni s Bandićevom slikom i istrgnuo mi ga. Na sreću, plakat smo kasnije pronašli u kanti za smeće - rekla je Višnja te dodala kako prosvjeduje od veljače. 

- Nezadovoljna sam. Budući da mi se približava kraj, želim dati svoj doprinos za vas mlade. A što se Bandića tiče, on je čovjek žnj kategorije - zaključila je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući
Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...