To je to što me zanima!

Bandić: Možemo primiti 2000 izbjeglica u roku od 48 sati

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Milan Bandić u srijedu je rekao da je grad Zagreb spreman za prihvat izbjeglica te pozvao i Zagrepčane da u svoje domove prime bar po jednu izbjegličku obitelj
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u srijedu je rekao da je Zagreb spreman za prihvat izbjeglica te pozvao i Zagrepčane da u svoje domove prime po jednu izbjegličku obitelj.

- Zagreb je grad solidarnosti, zajedništva, pozitivne emisije prema ljudima u nevolji, bez obzira bili to prognanici ili izbjeglice, dolazili iz bilo kojeg dijela kugle Zemaljske, bili visoki ili manje visoki, elegantni ili manje elegantni - svi su dobrodošli, u nevolji koja ih je zadesila - izjavio je Bandić novinarima u Zagrebu.

- U roku 48 sati prihvatit ćemo 2000 ljudi odnosno koliko bude potrebno - rekao je Bandić te dodao kako će im na raspolaganju biti dvorane i drugi prostori koji se mogu prilagoditi kako bi izbjeglice dobile krov nad glavom i topli obrok, javljaju Vijesti.hr.

POGLEDAJTE VIDEO: Izbjeglice u Hrvatskoj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 276

  • samojaija 17.09.2015.

    Ima Bandić mjesta kod sebe za više obitelji

  • liliana 17.09.2015.

    Bit će onih koji će primiti jer će im Bandić plaćati sa našim novcima.Otići će za svaku obitelj izbjegličku milijun kuna.

  • liliana 17.09.2015.

    sada bar vidite tko je Bandić,upravo je našao novi ivor prihoda,moći će zamračit sve manipulacije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare