To je to što me zanima!

Bandić na Sljemenu rekao kako želi uzorati Hrvatsku

Gradonačelnik Zagreba je rekao da želi raditi kao konj za Hrvatsku. U utrci je jer želi dva mandata. Misli da je najbolji izbor jer je lišen okova stranke
Vidi originalni članak

Ja se ne bih kandidirao da ne znam da ću pobijediti. Želim dva mandata, rekao je Milan Bandić, na što je zalajao i njegov retriver s kojim je došao na Sljeme. Kandidaturu za predsjednika objavio je u 7 sati, a uz njega su bili supruga i kći te devet hostesa. Obitelj je zamolio oprost za sve trenutke koje nije proveo s njima. S kandidaturom je pričekao jer je htio pričekati ostale kandidate, a smatra se najboljim jer je lišen stranačkih okova pa se tri puta usporedio s pticom feniks.
- Ja želim uzorati Hrvatsku, raditi kao konj za Hrvatsku - rekao je Bandić prekidan burnim ovacijama. Smatra da je vrijeme da se cijela Hrvatska probudi. Kaže da 35 dana neće odlaziti s terena te da će ići od Iloka do Dubrovnika. U svakom mjestu u koje dođe darovat će loptu svakom djetetu.Tvrdi da će mu sva čelna mjesta u stožeru držati žene.
Njegova kandidatura znači da će ga, prema statutu SDP-a, izbaciti iz stranke, što su potvrdili u SDP-u u srijedu. Rekli su i da nemaju mogućnost "zamrzavanja" članstva kao što je Bandić najavio da je već učinio. Na to je Bandić na Sljemenu rekao da ga se ne može izbaciti iz SDP-a jer ga je on stvarao.
- Oni koji to žele došli su nakon 2000. Ja živim socijaldemokraciju i ljubomorno čuvam iskaznicu broj 2 - rekao je zagrebački gradonačelnik. Na objavi kandidature bili su i Duško Ljuština i Ivica Pančić.

SDP SLUŽBENO IZBACIO BANDIĆA IZ STRANKE
SDP je nakon što je Milan Bandić objavio svoju kandidaturu za predsjednika aktivirao primjenu članka 15. Statuta SDP-a, čime je Bandiću prestalo članstvo u stranci, stoji u priopćenju SDP-a. Tako Bandić prestaje biti predsjednik Gradske organizacije SDP-a, a njegovo će mjesto preuzeti dosadašnji zamjenik Ivo Jelušić.
On je za Večernji list rekao da zbog Bandića nije ušao u stranku, pa ne mora ni dijeliti njegovu odluku.
Ovlasti gradonačelnika, Bandić će samo tijekom kampanje prenijeti na Jelenu Pavičić Vukičević, koja ima formalno istu funkciju kao i Ivo Jelušić.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • fzeljko 05.11.2009.

    E OVAK OD KAD ZNAM ZA VIŠESTRANAČJE U LJEPOJ NAŠOJ NIKAD DO SADA NIJE PASAO NITI JEDAN PREDSJEDNIK UVIJEK JE NEKO NAŠAO NEKI PRIGOVOR TAK DA JEDNOSTAVNO NEMAM KOMENTARA . ETO AKO NETKO ZNA ZA KOJEG PREDSJEDNIKA KOJI NIJE VRIJEĐAN JA KOLKO ZNAM DA NEPOSTOJI NITI ČE POSTOJATI POBIJEDIT ČE ONAJ KOJI BUDE IMAO VIŠE "VEZE". E TAKO JE TO MOJI GRAĐANI REPUBLIKE HRVATSKE.

  • HellbAni_1 05.11.2009.

    ja ne mogu vjerovat., da tolko glupih hrvata imamo u zemlji... pa nije niti cudno, kad takvu vladu biramo, da ce netko glup i glasat za ovog lopova.. odkad je dosao, samo nam je napravio 100001 parking, povisio cistocu, osnovao holding ( njgovo privatno sredstvo pljacke zagreba ), zaposlio sve svoje hercegovce po vaznim izmisljenim mjestima., njih preko 2000 radnih mjesta, koji su preplaceni po cca 8000 kn po mjesecu, a nis ne rade.. samo time ostecuje grad godisnje MILIJUNSKI.. tako da, preko tog lopova, tko glasa za njega, sigurno ima koristi od njegove \" trgovine \" i muljanja.. samo vi glasajte njega i za predsjednika... i opet za hdz i sdp kao vladu... VI takvi ljudi., ste unistili ovu zemlju, punu prirodnih resursa... STRAVA .. prodali smo sve.. sad i zemlju i to je to ...

  • shareef007 05.11.2009.

    biti će predsjednik! i to svih Hrvata a ne samo partizana

Komentiraj...
Vidi sve komentare