To je to što me zanima!

Bandić nakon izbora: Meni se samo žuri na drugo gradilište

Ovo je danas prvi radni dan za 6. mandat. Sve ćete znati na vrijeme, meni se nigdje ne žuri. Meni se samo žuri na drugo gradilište - istaknuo je Bandić u ponedjeljak
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik je u ponedjeljak poručio novinarima kako je rekao sve što je imao za reći.

- Ne treba nigdje žuriti, treba samo raditi. Ovo je danas prvi radni dan za 6. mandat. Sve ćete znati na vrijeme, meni se nigdje ne žuri. Meni se samo žuri na drugo gradilište - istaknuo je Bandić.

Istaknuo je kako će ubrzati radove na zgradi Muzičke akademije te da očekuje njeno otvorenje već sljedeće godine. Poručio je kako će na prvoj radnoj skupštini izvršiti sve što je obećao građanima.

- Uputit ću prijedlog izmjene statuta gradske skupštine da se može raditi i po ljeti, sedmi i osmi mjesec. Nema odmora dok traje obnova - rekao je novi/stari gradonačelnik Zagreba za Dnevnik.hr.

Bandić je rekao kako čestitke od Milanovića nije primio, ali su njemu važnije čestitke od građana, nego od političkih lidera.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • tomopit 04.06.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • tomopit 04.06.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 04.06.2013.

    Fulao je profesiju, trebao je biti BAUŠTELE SUPERVAJZER !!!!! On je Supermana digao na next level, kužite, on LETI sa bauštele na bauštelu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare