To je to što me zanima!

Bandić: Navijajte odgovorno, pripazite na otpad i na imovinu

Pokažimo da nam je stalo do okoliša i do uspjeha naše reprezentacije, i naučimo i nove generacije kako se navija za vlastiti tim. Sretno Vatreni, napisao je Bandić
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić apelira na navijače u glavnom gradu da budu odgovorni i navijaju korektno i zdušno. Nakon gledanja utakmica redom na trgovima i parkovima ostaju ogromne količine plastičnih čaša i drugog otpada. Zamolio je navijače da javnim mjestima na kojima će se prenositi utakmice pripaze na okoliš, na zajedničku nam imovinu i način kako postupaju s otpadom. Gradonačelnik je upravo u kampanji za odvajanje otpada, pa je i ovu priliku iskoristio za podizanje svijesti o tome.

- Navijajmo odgovorno - naše trgove i javne prostore ostavimo čiste i uredne nakon završetka prijenosa i programa. Pokažimo da nam je stalo do okoliša kao i do uspjeha naše reprezentacije, i naučimo i nove generacije navijača kako se navija za vlastiti tim. Sretno Vatreni - napisao je Bandić.

Zagrepčanima je poručio i da budu dobri domaćini navijačima suparničkih ekipa i turistima koji dolaze u grad.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 13.06.2014.

    CAr i Mrgud, zaboravio si spomenuti kako j eto lijepo kad ti djeca mogu ići na plivanje, zbog svojeg zdravlja na novoobnovljene bazene na Sveticama ili na novoizgrađeni kompleks bazena u Dubravi. Zaboravio si koji je to gušt sjesti u auto i provozati se sljemenskim tunelom do Zagorja za 15 minuta! Zaboravio si kako je lijepo od Sesveta do Črnomerca proći sjevernom transverzalom, a da ne govorim kako je sad lijepo riješen remetinečki rotor, na kojem NIKAD nema više gužvi!!!!

  • 13.06.2014.

    A što to on radi? Voze ga na nekoliko lokacija svaki dan. Izađe iz auta, nešto profrflja s kumicama, naslikava se za novine i radije, i gospodari našim novcem! Gradi fontane umjesto da olakšava tvrtkama i pojedincima da pokrenu neki posao i da građani Zagreba mogu ljepše živjeti!

  • pčela 12.06.2014.

    Milane,oni koji vole Zagreb neće ostaviti smeće iza sebe,oni to nebi učinili da ih i nisi zamolio a za one druge svaka je riječ suvišna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare