To je to što me zanima!

Bandić: 'Ne radi se o nepogodi, sve ćemo sanirati do četvrtka'

Bandić kaže da će do sutra u podne sanirati 50 posto štete. Istaknuo je također da zasad nema elemenata za proglašenje elementarne nepogode, no da će se sastati povjerenstvo kako bi odlučili o tome...
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Milan Bandić gostujući u RTL-u Danas otkrio je da su sve službe na terenu,  ZET, Zrinjevac, Zagrebačke ceste i Čistoće. Trenutno je angažirano oko 500 ljudi, a imali su oko 650 dojava u pozivni centar.

- Ljudi zovu svaki trenutak. Doći ćemo do svake kuće, svakog čovjeka - kaže Bandić. Pozvao je sve građane da se jave ukoliko imaju problema.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ja ne znam koje ste vi vijesti slušali, otkud ste znali da će biti ovakva oluja. Ovakve oluje nije bilo 50 godina. Ja sam u Zagrebu 45 godina i ne pamtim. Ništa se nije dogodilo, ozlijeđeno je 4-5 ljudi, sanirane su lakše ozljede - kaže gradonačelnik Zagreba.

Bandić kaže da će do sutra u podne sanirati 50 posto štete. Istaknuo je također da zasad nema elemenata za proglašenje elementarne nepogode, no da će se sastati povjerenstvo kako bi odlučili o tome. 

- Ostalo ćemo srediti do četvrtka. Otkazali smo jedino otvaranje Flora Arta, za četvrtka. Ukopi će krenuti sutra od 12 sati. Sljemenska cesta je zatvorena, a tramvajski i autobusni promet u cijelom gradu funkcionira. Nema nikakve elementarne nepogode i nećemo je ni proglašavati - rekao je Bandić dodajući da je prvi stupanj pripravnosti gradskih službi u tijeku.

 - Platit će oni koji imaju novce. Solidarnost i socijalna pravda, po kojoj je Zagreb prvi u Europi, stupit će na djelo. Oni koji ne budu imali novca, grad Zagreb će sanirati, kao što će kompostirati svako slomljeno drvo, posaditi novo i izaći ljudima u susret. Platit ćemo mi svi skupa - odgovorio je Bandić na pitanje o naknadi milijunske štete.

Idi na 24sata

Komentari 114

  • 13.05.2019.

    Legenda, napravio od zg metropolu dostojnu Eu

  • Hećim 13.05.2019.

    Pa dobro kada će više sv.Matan i njegovi apostoli u zatvor.....

  • dubrava12 13.05.2019.

    Miki kad dižeš plače u holdigu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare