To je to što me zanima!

Bandić ne želi u oporbu, već želi pomoći vladi Z. Milanovića

Bandić je istaknuo kako je Hrvatskoj potreban čovjek koji je spreman zasukati rukave i izvući zemlju iz krize. Svoj gradonačelnički mandat želi odraditi do kraja
Vidi originalni članak

Milan Bandić je uvjeren kako će Kukuriku koalicija premoćno pobijediti te ističe kako je spreman podržati svaki dobar prijedlog vlade Zorana Milanovića. Kaže da ne misli biti frustrirani oporbenjak. Večernji list piše kako Bandić namjerava svoje mjesto u Saboru prepustiti Pavli Kaliniću, jer svoj mandat gradonačelnika želi odraditi do kraja. 

Bandić je istaknuo kako je Hrvatskoj potreban čovjek koji je spreman zasukati rukave i izvući zemlju iz krize. Dodaje kako je rad i rješavanje ljudskih problema sve što zna u životu. Kazao je i kako će podršku zastupnika s njegove liste imati svi koji budu predlagali kako vratiti dostojanstvo radniku, umirovljeniku i perspektivu mladima. 

>>> Više pročitajte u Večernjem listu

Idi na 24sata

Komentari 23

  • BORISARAMBAI 26.11.2011.

    Kako te nije sramota laprdati,takvi kao ti su nas doveli pred totalnu propast svojim kriminalnim radnjama,bolje ti je da šutiš

  • dluk116 25.11.2011.

    ...E moj vrijedni Milane, napustio si SDP koji te lansirao na ovu poziciju, a sada bi ti pomagao Milanoviću??? Misliš li da te on sad treba???

  • damirzgb49 25.11.2011.

    bandinjo-lopinjo

Komentiraj...
Vidi sve komentare