To je to što me zanima!

Bandić odlučio: Izlazim na iduće izbore s mlađim ljudima

Na izborima ću sudjelovati i to s mlađim i afirmiranim ljudima i svim onim referencama koje sam dosad u gradu napravio i ugledom kojeg sam stekao, rekao je Bandić
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je usred silvestrovskog slavlja potvrdio kako će se kandidirati na sljedećim parlamentarnim izborima. Bandić je ustvrdio kako će na izbore izaći osnažen mlađim ljudima.

- Na izborima ću sudjelovati i to s mlađim i afirmiranim ljudima i svim onim referencama koje sam dosad u gradu napravio i ugledom kojeg sam stekao, ne samo kod Zagrepčana, nego i kod svih građana Hrvatske - rekao je za HRT Bandić.

Zaboravio da ima kredit u francima?

Bandić je očito zaboravio da ima kredit i švicarskim francima jer je prije nedavno na televiziji izjavio kako je kredit za stan podigao u eurima. No prema pisanju Jutarnjeg lista iz dokumenta potpisanog između Hypo banke i Bandića vidi se da je kredit u francima. Mjesečna rata kredita tako je u početku iznosila 4774 kune, a sada je on za 1297 kuna veća i iznosi 6071 kunu.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • komentatorv2 04.01.2011.

    je li mu kredit u švicarcima ili eurima, je li bahatiji ili krotkiji ko bijela ;) ovčica, je li više kao predsjednik Francuske/Italije ili više kao predsjednik Švicarske, je li hercegovac ili rom - irelevantno. Jedino bitno je što od nekog političara možemo očekivati u gospodarskom ili socijalnom smislu. U Zagrebu od 2000-2008 (te godine počinju političke nestabilnosti, ide se na rušenje Bandića jer jer nekome ne paše prereligijski aspekt, "predomoljubni" aspekt, netko ima nove ideje kak bi "ljevica trebala izgledati, a netko je tek zavidan, a većinu drugih je strah od prevelike moći jednog pojedinca vs partijska moć...) - gospodarstvo je disalo punim plućima, investicije rasle više neg u državi u istom periodu, a nezaposlenost u Zagrebu je bila samo oko 6%. Sapienti sat. Da čovjek oformi stabilnu ekipu, bio bi sjajna (po meni i bolja) alternativa Zoki Milanoviću i Ratku Čačiću.

  • angeIina 04.01.2011.

    a pošto si ti već star sebe izostavi!!

  • ultraljubicasta torta 04.01.2011.

    Nemoj molim te. Nemoj svega ti. Nemoj, nemoj, nemoj....

Komentiraj...
Vidi sve komentare