To je to što me zanima!

Bandić: Pazim na bradu jer ne želim hodati kao rugoba

U Posedarju je Milan Bandić u subotu najviše govorio o Domovinskom ratu i bunio se kako žalosno što nemamo niti jednog generala heroja
Vidi originalni članak

Predsjednički kandidat i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je u subotu da se neće obrijati ako dođe do Pantovčaka. Kazao je kako bradu ne brije, nego samo 'poštuca' svakih tjedan dana i jako pazi da bude uredna jer ne želi okolo hodati kao rugoba. U Posedarju je najviše govorio o Domovinskom ratu i bunio se kako nemamo niti jednog generala heroja. Kao predsjednik bi u veljači premijerki dao zadatak da u tri dana izradi strategiju ravnomjernog gospodarskog razvitka zemlje.
- Onima koji hoće pljunuti gradonačelnika Bandića poručujem neka institucije izvade sve iz ladica kada je Bandić u pitanju, ali neka ne pljuju i ne idu ispod pojasa – rekao je Bandić. Smatra kako za Sv. Nikolu nije zaslužio šibu. Kaže, kako šibu može dobiti samo od supruge, kćerke i mame, jer nije zadnjih deset godina bio na odmoru s njima.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • malasuzy 07.12.2009.

    meni je milan zgodniji od nadana. go milan..

  • plavuša13 05.12.2009.

    Obrijo se ti ili ne isti si!!!Dovboljno je vidjet ovu zderacinu na slikama.A da mi je znat sto si sad uzjaho generale i heroje,ostavi ih na miru-nisi dostojan ni spomenut nijednog dragovoljca!!!

  • lula 05.12.2009.

    oce brico od gu....,napravi lice!!!1

Komentiraj...
Vidi sve komentare