To je to što me zanima!

Bandić promovirao novu kabinu buduće sljemenske žičare...

Na klizalištu Ledeni park na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu u utorak navečer je održano izvlačenje startnih brojeva za žensku slalomsku utrku Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa Snow Queen Trophy 2018.
Vidi originalni članak

Na klizalištu Ledeni park na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu u utorak navečer je održano izvlačenje startnih brojeva za žensku slalomsku utrku Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa Snow Queen Trophy 2018. koja se održava u srijedu. Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić tom je prilikom promovirao novu gondolu buduće sljemenske žičare.  

Idi na 24sata

Komentari 14

  • zvjezdana pikl_1 03.01.2018.

    Od Zagreba je Bandić napravio svjedsku metropolu:Sljeme pod nosom Zagreba i adventa dok sjeme traje. Treba moderna žićara radi sigurrnosti i da se uklopi u bještavilo i blizinu Zagreba. Gledala sam uvod sjemena:Sve je to tako lijepo organizirano i sama promocija Zagreba je: Na visokom nivou. Bez obzira što tko mislio o nejmu i njegovom radu od zagreba je napravio svjedsku atrakciju. Mnogi sikijaši bili bi sretni da imaju tako nešto u blizini grada.

  • kažemja 03.01.2018.

    A kaj bu druge godine promovirao ? Možda stupove ? Za jedno deset godina možda ta žičara proradi ! Daj počnite to graditi , pa ne gradite tunel ispod Medvednice ili podzemnu ispod Save nego jednu pišljivu žičaru.

  • DraženMuhvić 03.01.2018.

    Znači ovako: gondola je tu, sada samo fali žičara?! Bandić je genije! Uskoro očekujemo serijsku proizvodnju prvog originalnog zagrebačkog automobila - Bandy1. Karoserija je skoro gotova, predstavljanje slijedi, a za koje desetljeće će i motor...

Komentiraj...
Vidi sve komentare