To je to što me zanima!

Bandić se zabunio: Karta od 4 kune ipak neće poskupjeti na 6

Karta od 6 kuna bit će namijenjena za vožnje u trajanju od jednog sata, a polusatna od 4 kune ostaje kakva je bila, javili su iz Grada Zagreba zbog brojnih napisa o poskupljenju polusatne karte
Vidi originalni članak

Iako je gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić u srijedu najavio poskupljenje ZET-ove polusatne karte s 4 kune na 6, iz Grada javljaju da do takvog poskupljenja ipak neće doći. 

BANDIĆ NAJAVIO ZET-ova karta poskupljuje na 6 kn, cijene parkinga ostaju iste

Njihov dopis prenosimo u potpunosti: 

Vezano za medijske napise o poskupljenju ZET-ovih karata, obavještavamo vas da će cijena pojedinačne karte za vožnju javnim gradskim prijevozom u trajanju od pola sata i dalje iznositi 4 kune.

S obzirom da sustav naplate oblikujemo u skladu s potrebama korisnika, od 1. svibnja 2018., uvodi se, također, i karta za vožnju u trajanju od jednog sata za 6 kuna.

Tako će putnici moći kupiti kartu za 4 kune za pola sata vožnje, a za 6 kuna moći će se voziti jedan sat. Cijena karte za vožnju od jednog i pol sata i dalje iznosi 10 kuna.

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • JanValek 12.04.2018.

    Zet je drzavna firma koja se financira preko proracuna i to debelo.CEMU naplacivanje karte i cemu uopce karte ja vas pitam.Ukinuti sustav karata u tramvaju ali uvesti OGRANICENJE na broj putnika koji svaki vagon moze primit da nebude pretrpavanja kao stoke.

  • user_204031 11.04.2018.

    Ta za 6kn bi mogla postati najprodavanija karta.. dobar potez

  • Berger117 11.04.2018.

    zbog papirologije bolje sačekat koji tjedan i onda podignuti na 10kn ;D

Komentiraj...
Vidi sve komentare