To je to što me zanima!

Bandić u Brezovici: Da smo se prije rodili, prije bismo radili!

Gradonačelnik Zagreba obišao je gradilišta u općini Brezovica gdje se radi na uvođenju kanalizacije te uređenju prometnica. Dio radova financira kredit EBRD-a
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić obišao je u ponedjeljak gradilišta u Brezovici gdje se uvodi kanalizacija i uređuju prometnice. Na pitanja zašto se na infrastrukturi nije i prije radilo, gradonačelnik Bandić je u svom stilu odgovorio:

- Da smo se prije rodili, prije bismo radili! Ali, ne treba gledati u prošlost - rekao je Bandić te dodao kako se ispričava građanima Brezovice. 

Da je bilo problema s početkom radova, potvrdio je kasnije, kad je izjavio kako se dvije godine čekalo na aktiviranje sredstava te kako je bilo problema s "imovinsko-pravnim odnosima". Prema riječima Davora Poljaka, direktora zagrebačke Vodoopskrbe i odvodnje, do kraja ove godine 99 posto građana Brezovice imat će kanalizaciju i priključak za vodu. Dio radova financirao se iz kredita Europske banke za obnovu i razvoj. 

- Od kredita vrijednog 60 milijuna eura, realizirano je 35 milijuna eura, a ostatak će biti iskorišten do 2013. godine, rekao je Poljak.

Predsjednik gradske četvrti Brezovica, Stjepan Cerovski, više se puta zahvalio gradskoj upravi i gradonačelniku te građanima, a dodao je da se samo nada kako će Zagrebačke ceste uspjeti završiti.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • miladraga 23.08.2011.

    Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti! - Grunf, Alan Ford

  • filho 23.08.2011.

    nije plača nego plaća

  • filho 23.08.2011.

    Nije Bandič nego Bandić

Komentiraj...
Vidi sve komentare