To je to što me zanima!

Bandić u kampanji potrošio 19,2, Josipović 7,9 mil. kn

Izbori: Prema procjeni GONG-a i Transparency Internationala Hrvatske, u Milan Bandić potrošio je oko 19,2 milijuna kn, a Josipović 7,9 milijuna kn
Vidi originalni članak

Prema procjeni GONG-a i Transparency Internationala Hrvatske, u razdoblju od 19. studenog do 3. prosinaca Milan Bandić potrošio je oko 19,2 milijuna kuna. Ivo Josipović je prema istoj procjeni potrošio tek 7,9 milijuna kuna. U taj trošak, koji predstavlja brutto iznose, uključeni su i svi ostali troškovi kampanje kao što su uredski troškovi, troškovi dizajna, pripreme i tiskanja promo materijala, organiziranja skupova, putni troškovi i tako dalje. Samo na oglašavanje u tisku i na televiziji Bandić je potrošio 9,6, a Josipović 3,9 milijuna kuna, prenosi Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • livioantol 07.01.2010.

    I O DA MI BUDE Prijesednik FUJ LOPOVE .

  • superpolicajac 07.01.2010.

    reci milane koliko toga novca je tvojega a koliko iz gradskog proračuna. i jesi pošten. samo par miliončeka si potrošio na kampanju jadna nam majka ako budeš predsjednik. zadužit ćemo se još 20 milijardi eura uh.

  • Darxsys 07.01.2010.

    @Kengur da sigurno GONG i TIH briju bezveze. Pa pogledaj U Zagrebu, gdje god se okrenes, Bandicev plakat. pa to kosta masne pare za ovih mjesec dana. a daj e samo to. pa putovanja, ručkovi, večere za sve njegove frendove i stozer, pa reklame itd. Ma sigurno je dao 100 kuna samo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare