To je to što me zanima!

'Bandić želi uništiti i ono malo srednjeg sloja proračunom'

Kovačević (HNS) kaže kako socijalna prava moraju biti izgrađena više nego ikada. Dodaje da je nedopustivo ukidanje besplatnog prijevoza i dodataka mirovinama
Vidi originalni članak

Bandić ovim proračunom želi uništiti srednji sloj. Kako Zagreb ima najveći prirez u Hrvatskoj, onda građani imaju određena prava pa ako se ona ukidaju, mi u HNS-u tražimo redizajn plaćanja prireza - rekao je u srijedu Dragan Kovačević, predsjednik zagrebačkog HNS-a. Dodaje kako sada na naplatu dolaze prijašnja rasipanja kada se dijelilo 'šakom i kapom'. 

- Socijalna prava moraju biti izgrađena više nego ikada. Ukidanje subvencija za vrtiće, besplatni prijevoz i dodatke na mirovine nedopustivo je jer će se izgubiti i ono malo srednjeg sloja - rekao je Kovačević. Kaže kako njihova ideja oko referenduma nije iščeznula ako se nastavi ovakvo provođenje odluka.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • piccolo 25.11.2010.

    Bandić je đukac i katastrofa od čovjeka ali ljudi moji pa dajte shvatite da je došlo vrijeme da svi počnemo plačati svoje računa i za struju i za vodu i za čevape i za vrtić i sve ostalo. Pa dokad ćete nas pokušavat kupovat na štoseve da ćete nam BAŠ VI nešto poklinit, besplatno dat i slično. Niste pošteni i namate stav, nemate kičmu ni dostojanstvo. Pa zašto bi vrtić bio besplatan i prejefin za sve . Koji vam je hurac, ko je socijalni slučaj OK, njemu pomoć moramo svi osigurati, ali svi ostali platite svoje troškove, nama ništa đabe!!!!!!!

  • Taychy 25.11.2010.

    Nikakvo rezanje, ali da siromašniji plaćaju manje, a bogatiji više potupno se slažem.

  • crv u kamenu 24.11.2010.

    glavno da se ima novca za gay parade , financiranje Kontre, i ostalih bolesnih udruga koje podupiru homoseksualnost, rad protiv hrvatskih institucija razne organizacije, sekte, koje samo na papiru postoje a uzimaju pare grada zagreba,

Komentiraj...
Vidi sve komentare