To je to što me zanima!

Bandićev harač: 'Paucima' napunili Holdingovu kasu

ZAGREPČANI BIJESNI: 'Pauk' je odvezao desetke parkiranih auta ispred Doma sportova. Vlasnici tih automobila su za to vrijeme uživali u koncertu...
Vidi originalni članak

Gdje mi je auto, zapitali su se mnogi posjetitelji koncerta svjetski popularnog benda Massive Attack u zagrebačkom Domu sportova. Dok su Zagrepčani u petak uživali slušajući glazbu, "pauci" Zagrebparkinga "uživali su" odvozeći im automobile. Kako nisu mogli pronaći parkirališno mjesto, mnogi su posjetitelji aute ostavili na nogostupima i drugim nedopuštenim mjestima. Zagrebparking je, čini se, iskoristio njihovu lakomislenost kako bi napunio proračun Zagrebačkoga holdinga, koji je sve tanji. Gradonačelnik Milan Bandić nije htio komentirati Zagrebparkingov ulov. Poručio je da prestanemo nagađati zašto nadležne službe dižu aute.
- Pitajte odgovorne ljude u Zagrebparkingu - rekao je u subotu Milan Bandić. No odgovornih ljudi u subotu u Zagrebparkingu nije bilo, pa su nam poručili da dizanje automobila nitko neće i ne može komentirati. Holdingovi "pauci" nisu tek u subotu naljutili Zagrepčane. Grupa na Facebooku "Svi protiv Zagrebparkinga" okupila je više od 9000 članova. Osnivač grupe objašnjava: "Nemamo ništa protiv plaćanja parkinga, ali iskorištavanje građana, zloupotreba položaja i moći nisu prihvatljivi." Članovi grupe sebe nazivaju "žrtvama Zagrebparkinga".

Idi na 24sata

Komentari 22

  • kivan 08.11.2009.

    pa svaki stan sa gradjevinskom dozvolom ima i parkirno mjesto (na žalost imaginarno) i nama u Sopotu je Zagrebparking svojim propisima oduzeo par stotina parkirnih mijesta i uveo naplatu a nama stanarima nije ponudio alternativu.Možda je riješenje da odvezemo aute u Goricu ili Zaprešić?Inače za neupućene kad pauk odveze auto plati se i odvoz auta a i kazna policiji za krivo parkiranje. Sada su uveli i Prometne redare te su već izračunali kolko će prikupiti novaca od kazni . Pametnome dosta:

  • drug Tito_1 08.11.2009.

    Reda mora biti, pa nemoraju se sparkirat na ulaz!

  • user_38672 08.11.2009.

    JOš je mogla doći i \"čestitka\" od policije za nepropisno parkiranje. JOš su jeftino prošli. PA to je svugdje tako kad su koncerti. KAd je bilo svjetsko prvenstvo u rukometu, pauk ih je i tu dizao. Zašto ne. To što je netko lijen prošetati se malo, ili provozati sa tramvajem,to je drugo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare