To je to što me zanima!

Bandićev kum gradi vilu od 8 milijuna kuna u Zagrebu

Urbana vila s tri kata već je podignuta na parceli od 750 četvornih metara na atraktivnom dijelu u šumi Jelenovac. Ploče s podacima o dozvoli nema
Vidi originalni članak

Milan Penava, najpoznatiji kum gradonačelnika Milana Bandića, nakon niza afera vezanih uz poslove koje je njegova tvrtka Tigra dobila od grada Zagreba, gradi vilu vrijednu oko osam milijuna kuna. Doznajemo da je građevinsku dozvolu dobio 2005., a dvije godine kasnije prijavio je gradnju. Navodno će se u novi dom u zagrebačkoj Ulici dr. A. Šercera useliti s obitelji.
- Ne mogu vam ništa reći - kratko je rekao Penava. Urbana vila trokatnica već je podignuta na njegovoj parceli od 750 četvornih metara na atraktivnom dijelu u šumi Jelenovac. Ploče s podacima o dozvoli, izvođaču i investitoru više nema. Skinuli su je čim je objekt bio u gabaritima.
- Građevinska inspekcija bila je u nadzoru dok je objekt još bio u gradnji. Investitor je posjedovao svu propisanu dokumentaciju. Prema zakonu više ne mora imati ploču s podacima jer je objekt podignut - rekla je Kata Gojević, glasnogovornica Ministarstva zaštite okoliša i prostornog uređenja. Doznajemo da njegova tvrtka Tigra izvodi radove.
Penava je postao poznat nakon što je Tigra za tri milijuna kuna sagradila ZET-ovu kućicu od 70-ak "kvadrata". Nezaboravne su i "zlatne" zahodske školjke na okretištima tramvaja u Dubravi i Dupcu. Od 1,5 milijun kuna, koliko je stajalo 18 "kvadrata" zahoda, Tigra je obavila građevinski dio posla vrijedan više od 600.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • denismotori 22.04.2009.

    NEMA KRIZE PLAČE SU SVIMA OSTALE ISTA JOŠ SE I MANJE RADI NEMA NEDELJE!!! A ŠTO SE TIČE EU HVATSKA NIKAD NEČE U EUROPSKU UNIJU NE RADI SLOVENIJE!!!slovenija ne radi blokadu!! NEGO RADI GRANICE SA BOSNOM I SRBIJOM KOJU NEMOGU KONTROLIRATI !!! jer zadnja šengenska granica je na sloveniji!!!

  • slama 17.04.2009.

    \"mi dalmatinci hranimo zagreb\" jao pa kak kad ste večinom tu,zakaj nas onda hranite?

  • muppuz 17.04.2009.

    toliko o poštenju drugova iz sdp-a,koji toliko pljuju po svojim drugovima iz hdz-a.to vam je kao da se dvije prostitutke prepucavaju koja je manje kurva

Komentiraj...
Vidi sve komentare