To je to što me zanima!

Bandiću pod prozorom poruka: Moje ime ovdje znači korupciju

Navodno zagrebačko gradsko poglavartvo nije jedina institucija na koju je projiciran predizborni plakat Milana Bandića mlađeg, nego će tijekom dana biti objavljeno još institucija s istom porukom na svojim fasadama
Vidi originalni članak

Redatelj Dario Juričan koji je promijenio ime u Milan Bandić i krenuo u kampanju za predsjedničke izbore objavio je fotografiju projekcije svog plakata na zagrebačko gradsko poglavarstvo. Dakle, noćas je na instituciju u kojoj stoluje zagrebački gradonačelnik Milan Bandić projiciran plakat s njegovim imenjakom redateljem i porukom: "Moje ime ovdje od sada znači korupciju"!



Fotografija je objavljena na stranici "Milan Bandić – predsjednik 2019". Navodno gradsko poglavarstvo nije jedina institucija na koju je projiciran ovaj predizborni plakat, nego će tijekom dana biti objavljeno još institucija s istom porukom na svojim fasadama.

Milan Bandić mlađi je u sklopu kampanje kojoj je jedan od slogana i "Korupcija svima, a ne samo njima" dao i upute građanima kako promijeniti ime u Milan Bandić. Poručio je da se svi trebaju tako zvati jer Bandić je rješenje za zemlju.
- Čak i kada se osoba rodi, bila muško ili žensko, treba se zvati Milan Bandić, a onda roditelji mogu birati dodatno ime – poručio je redatelj Bandić svojim biračima.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 10.10.2019.

    Svaka čast. Čovjek je daleko najveći zagrepčanin.

  • 10.10.2019.

    tako treba!!!!

  • lomalifa 10.10.2019.

    svaka čast doktore, svi se prave slijepi, institucije ne funkcioniraju, kriminalac i dalje pljačka Grad, a vjerodostojni je u koaliciji s kriminalcem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare