To je to što me zanima!

Bandiću se pokvario auto, vozi se u Mercedesu od 400.000 kn

Zagrebački gradonačelnik danas je posjetio zagrebačke vatrogasce u luskuznom Mercedesu E klase. Iz Grada kažu kako su mu unajmili zamjenski automobil jer je njegov Audi na servisu
Vidi originalni članak

Bandića je u luksuznom Mercedesu daruvarskih registracija vozač dovezao do sjedišta Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba, piše N1.

Bandić je ondje uručio Medalju Grada Zagreba vatrogascu Tihomiru Kuneku i to za plemenito djelo i požrtvovnost prilikom gašenja požara krovišta na obiteljskoj kući u Petrovoj ulici.

- Radi se o zamjenskom automobilu, budući da je gradonačelnikovo vozilo na redovitom servisu - odgovorili su nam iz Ureda gradonačelnika.

- Da, radi se o našoj E klasi koja je jutros dana kao zamjensko vozilo jer je Audi A6 gospodina Bandića na servisu - rekli su za Index iz tvrtke Last minute rent a car.
Nisu htjeli reći na koliko dugo je Mercedes iznajmljen ni po kojoj cijeni. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 246

  • purgerica prva 25.01.2018.

    Zamjensko vozilo! Jel znate što to znači? E klasa! Pa i nije Bog zna kaj! Što bi pisali da je Mercedes CLS AMG?

  • UNPROFOR 25.01.2018.

    Moj zet se voza sa BMW od 750.000 kuna , pa nije nikakav gradonaćelnik ZG ni ikog drugog grada !

  • zdenko1 24.01.2018.

    ,,cudim se komentarima,,,, ...... ja kada odvezem auto na servis i ako auto ostaje duze od jednog dana dobijem zamjenski jer ja moram ici na posao,,sasvim normalno ... zamjenski auto je uobicajena stvar,,,cemu toliko cudjenje,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare