To je to što me zanima!

Bandiću zabranili ulazak u 'Uljanik' da ne ometa rad

Ja sam kao Ferrari. Već sam prešao 800 km, a za dva predsjednička mandata preći ću 200 tisuća. Onda će me Bog uzeti sebi, rekao je M. Bandić
Vidi originalni članak

Predsjednički kandidat Milan Bandić u srijedu je posjetio Pulu. Nakon što je građanima na tržnici podijelio jabuke, sokove i lopte, zaputio se u brodogradilište Uljanik. No, 'poljubio je vrata'. zaštitar ga je jednostavno odbio pustiti unutra. kako doznajemo, Uprava Uljanika odlučila je da niti jednog predsjedničkog kandidata neće pustiti u brodogradilište, kako ne bi ometali rad, a i jer navodno ne žele 'politiku u svojoj kući'. Bandić je zaštitaru darovao loptu i izjavio da je on kao 'Ferrari'.
 - Već sam prešao 800 kilometara, a za dva predsjednička mandata preći ću ih još 200 tisuća - kazao je Bandić i dodao kako mu neće trebati vila i doživotne privilegije, jer će ga Bog nakon dva odrađena mandata uzeti k sebi.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • northman 04.12.2009.

    njemu treba zabraniti ulazak u zgb. taj ne zna složiti pristojnu rečenicu,ko da je ispuzao iz pećine. ova priča o prljavom vešu dolazi iz bandićeve radionice preko zdenka lučića (opak tip).tipična obavjestajna igra. Inače, mile je zavrsio ONO i DSZ na polit.naukama u zgb. neki hercegovci tvrde da je bio najmlađi mladi udbaš u mostaru. nekako se uklapa sve to.

  • mmarko 02.12.2009.

    Pod pokroviteljstvom Milana Bandića Zdenko Lučić je dobio zadatak distribuirati kompromitirajuće materijale ostalih predsjedničkih kandidata. Kako jadan i licemjeran potez. To je doslovno potez očajnika koji je shvatio da mu se trese tlo pod nogama.

  • vilhelm 02.12.2009.

    Bravo poltičare van iz firmi tko puno priča i obečava od toga ništ.STARO PRAVILO

Komentiraj...
Vidi sve komentare