To je to što me zanima!

PBZ poslao bitno upozorenje korisnicima: Ne otvarajte ovo!

Privredna banka Zagreb u srijedu je uputila svojim korisnicima upozorenje o pokušaju prevare od pošiljatelja koji se u e-mailovima predstavljaju kao djelatnici te banke
Vidi originalni članak

Privredna banka Zagreb upozorila je svoje korisnike na zavaravajuće e-mailove koji u sebi sadrže naziv te banke, zamolivši ih da takve e-mailove ne otvaraju i da ih obrišu.

Izdvojili su neke lažne e-mail pošiljatelje koji su počeli cirkulirati ovih dana s namjerom da prevare njihove korisnike.

NASJEO JE Nevjerojatno! Osječanin triput platio konzolu s lažnog oglasa i ostao bez više od 9000 kuna

- Lažne poruke dolaze od pošiljatelja „PBZ ", „PBZ ", „PBZ ", „PBZ ", „PBZ ", „PBZ ", „PBZ ", „PBZ ", ali postoji mogućnost da će se pošiljatelji još mijenjati. Za subject/predmet/naziv imaju: „Moguce upozorenje o neaktivnom racunu“, a sadrže poveznicu unutar maila koja vodi na stranicu koja NIJE povezana sa Privrednom bankom Zagreb - navode u svojoj objavi na Facebooku.

Dodatno napominju klijentima da ni u kojem slučaju ne upisuju svoje osobne te ostale osjetljive podatke kao što su podaci o broju kartice, CVV i slično u polja za upis na stranicama do kojih su došli putem poveznica iz sumnjivih e-mailova.

BUDITE OPREZNI! Porezna upozorava: Ako ste primili ove mailove, izbrišite ih. Ne otvarajte sumnjive linkove

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 21.12.2022.

    Desetke godina sam njihov klijent no počinjem zatvarati njihove usluge zbog toga što sam s višegodišnjom štednjom uštedio manje nego sam uložio i drugo, što su odmah  pogasili bankomate    i ostavili samo jedan, najnedostupniji.  

Komentiraj...
Vidi sve komentare