To je to što me zanima!

Bankar ubio dvije prostitutke: Jednu je tjerao da liže zahod

Britanski bankar (31), optužen da je 2014. ubio dvije prostitutke, jednu je od njih čak tri dana mučio i zlostavljao kliještima i seksualnim pomagalima u stanu u Hong Kongu
Vidi originalni članak

Britanski bankar (31), optužen da je 2014. godine ubio dvije prostitutke, jednu je od njih čak tri dana mučio i zlostavljao kliještima i seksualnim pomagalima u svom luksuznom stanu u Hong Kongu. 

Pred sudom u Hong Kongu Rurik Jutting priznao je ubojstvo prvog stupnja na temelju smanjene ubrojivosti. Međutim, izjasnio se da nije kriv za ubojstvo s predumišljajem. Juttingova taktika je da se od teške kazne spasi obranom da pati od poremećaja ličnosti. Međutim, tužiteljstvo ne prihvaća te navode budući da je bankar svakodnevno radio u američkoj banci Merrill Lynch. Slučaj je proslijeđen Višem sudu, javlja Sun.

Sudac Michael Stuart-Moore porotnicima je rekao da u ovom slučaju postoje posebno zastrašujući aspekti mučenja žrtve prije samog ubojstva, a fotografije i dokaze nazvao je ‘krajnje uznemirujućima’.

Divlje orgije završile tragedijom

Pomahnitali Jutting je 2014. godine organizirao divlje orgije koje su na kraju završile masakrom koji je šokirao cijeli svijet. Policija je u njegovom stanu pronašla izmrcvarena tijela Sumarti Ningsih i Seneng Mujiasih.

Ningsih je 25. listopada 2014. otišla s Juttingom kući kada joj je ponudio veliku svotu novca za seks. Prostitutka je u Hong Kongu boravila uz turističku vizu, a njezin petogodišnji sin i roditelji žive u Indoneziji. Žrtva i ubojica su se otprije poznavali, a tijekom njihova prvog susreta Ningsih je Juttingu ponudila vratiti polovicu novca jer je željela otići ranije zbog njegove grubosti.

Pristala se s njim opet sastati nakon što joj je ponudio još novca. Jutting je prilikom drugog susreta uzeo svoj mobitel i snimao dok ju je mučio kliještima i seksualnim pomagalima, te je tjerao da liže WC školjku. Na snimci se može čuti kako govori da uživa u takvoj vrsti dominacije. Također je rekao da to ‘definitivno ne bi mogao učiniti bez kokaina’. Na kraju ju je ubio. U nekim se dijelovima snimke vidi da beživotno tijelo žene leži na podu kupaonice. Tijelo nesretne Ningsih strpao u kofer i stavio ga na balkon.

Michael Vidler, Juttingov odvjetnik

Samo nekoliko dana kasnije, 31. listopada upoznao je u jednom kafiću Seneng Mujiasih. Ponudio joj je novac za seks i skupa su otišli u njegov stan. Jutting je pod jastuke na kauču sakrio dva noža. Uz to je kupio čekić, let-lampu i plastične vrpce za vezanje. U jednom iskazu policiji, Jutting je rekao kako je izašao uloviti plijen i da je taj plijen bila Seneng. Prerezao joj je vrat. Te je večeri uzeo veliku dozu kokaina pa je počeo i halucinirati. Misleći da ga policija lovi, sam ih je pozvao. Policajci koji su došli u njegov stan pronašli su tijelo nesretne Seneng koja je ležala u lokvi vlastite krvi nasred dnevnog boravka. Bila je potpuno gola, a tijelo je bilo puno porezotina od noža.

Istražitelji su tijekom forenzičkih prikupljanja dokaza spazili kofer na balkonu koji je bio duljine oko jednog metra. U njemu je bilo raspadajuće tijelo Ningsih. Ruke i noge su joj bile zavezane, bila je zamotana u ručnik, a glava gotovo odvojena od vrata. U koferu je bila više od pet dana. U stanu su bile posvuda seksualne igračke i kokain, te nož kojim su počinjena ubojstva.

Nakon uhićenja Jutting je odmah smješten u psihijatrijsku ustanovu gdje se inače nalaze najteži kriminalci. Nakon što je obavljeno psihijatrijsko vještačenje, stručnjaci su utvrdili da je priseban i da može pratiti suđenje.

Jutting, koji je diplomirao na Cambridgeu i zaposlio se u Hong Kongu u uglednoj američkoj banci Merrill Lynch 2013. godine, slovio je kao čovjek uvijek okružen lijepim Azijatkinjama. Postoje tvrdnje da je Jutting bio opsjednut seksom s više žena odjednom, te da su se u njegovom stanu često održavale divlje orgije pod utjecajem narkotika. Njegovi poznanici tvrde da je zbog zlouporabe droga izgledao i ponašao se poput zombija. Njegovom razularenom životu navodno je prethodio prekid sa zaručnicom koja ga je prevarila s drugim muškarce.

Suđenje se nastavlja.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • OrcaPerestrojka 25.10.2016.

    Jedina pravedna kazna bi bila da ga svaki dan stave po 2 minute u kavez sa 200 štakora i to svaki dan idućih 10 godina, a poslije toga može ići kao slobodan čovjek.

  • alisan 25.10.2016.

    Lud ko šiba...uf

  • serendipity26 25.10.2016.

    .Zbog takvih žalim sto nema smrtne kazne

Komentiraj...
Vidi sve komentare