To je to što me zanima!

Banožić im unatoč dugovima dao lokale u centru Zagreba, a svi mi im plaćamo komunalije!

Obitelj Rodić je sa svojim tvrtkama ostala dužna državi 5,8 milijuna kuna. Nakon intervencije ministra, ostali su u atraktivnim poslovnim prostorima od 320 kvadrata i nisu platili ni lipu. Banožićeva opravdanja ne stoje...
Vidi originalni članak

Hrvatska je često država apsurda. A sad otkrivamo još jedan. Za dva atraktivna poslovna prostora u centru Zagreba, država ne ubire ni kunu jer su u njima bespravni korisnici. Ali svaki mjesec državi, odnosno njenoj tvrtki Državne nekretnine stižu računi za sve komunalije. I oni ih redovno plaćaju.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • 15.05.2022.

    Više nego vjerodostajan ministar. Ovo je preslo i najniži nivo današnje civilizacije, uređenja i sistema neke države.

  • Luna777 15.05.2022.

    Znači, unajmiš lokale, ne plaćaš najamninu i još ti država plus toga plaća pričuvu, spomeničku rentu, komunalnu naknadu, odvoz otpada i trošak struje, vodu... Bravo državo, ako je tako eto svi selimo u Zagreb, pa neka nas država financira. Mali Bane, dokle ćeš stvarati manjak u državnim financijama, dokle će to Plenković tolerirati. Da li je Plenković dao DORH-u zeleno svjetlo, ili je još uvijek mali Bane nedodirljiv? Eto kakvi nam "stručnjaci" vode državu kao osobnu prćiju! Sve je to ruku djelo HDZ-a, i tako već 24 godine. Ne može narod toliko iskeširati koliko vi novaca kradete ili bacate u vjetar, uludo. Tko vas takve ne bi volio? Plenković je na potezu!

  • buduci sretnik😃 14.05.2022.

    neka Banožic plati, ne vjerujem da nije dobio u đep...

Komentiraj...
Vidi sve komentare