To je to što me zanima!

Barack Obama čestitao je Ivi Josipoviću na pobjedi

Veleposlanik SAD-a u Hrvatskoj, James B. Foley, proslijedio je u utorak pismo predsjednika SAD-a u Ured novoizabranog predsjednika Hrvatske...
Vidi originalni članak

Predsjednik SAD-a, Barack Obama, novoizabranom predsjedniku Hrvatske Ivi Josipoviću uputio je osobne čestitke i najbolje želje. Veleposlanik SAD-a u Hrvatskoj, James B. Foley, proslijedio je u utorak pismo predsjednika SAD-a u Ured predsjednika RH.
- Siguran sam da će prijateljstvo i partnerstvo između naše dvije zemlje pod Vašim vodstvom rasti tijekom godina koje dolaze - rekao je Barack Obama.
Obama ističe kako SAD hvali reformaska nastojanja Hrvatske posebno u borbi protiv korupcije i u promicanju pravne države. Rekao je kako se raduje što će surađivati s Josipovićem na zajedničkim ciljevima SAD-a i Hrvatske. Američki predsjednik je Josipoviću zaželio i uspjeh kada preuzme nove odgovornosti kao predsjednik države.
Ivi Josipoviću čestitke su uputili još i Nicolas Sarkozy, predsjednik Francuske, Ivan Gašparovič, predsjednik Slovačke Republike, Danilo Türk, predsjednik Republike Slovenije, Filip Vujanović, predsjednik Republike Crne Gore i Jean-Claude Juncker, premijer Velikog Vojvodstva Luksemburga.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • scania 12.01.2010.

    sta kaze Barack Obama kad uđe u pekaru s svojim dvjema kćeri? - Burek Obema!!!! =)

  • vilhelm 12.01.2010.

    Koliko zavisti ljubomer netrpeljvosti je usadio BANDIČ u svoje podanike i glasače,a tu im je pomogla malo i crkva da se može mjeriti sa epidemijom.Tko su ti ljudi katolici vjernici sad mi stvarno nije jasno.

  • Keksolino 12.01.2010.

    Obama ni ne zna di je Hrvatska. To pismo su pisali njegovi službenici.... Obama+Bilderberg zaljubljeni par tralalalala .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare