To je to što me zanima!

Barba Lukin videonadzor: Motrit će svoje službenike

Prekovremeni rad službenika smanjuje se za 30 posto. Oni koji uz pomoć video nadzora dokažu da su uistinu odradili dežustvo, njima će platiti...
Vidi originalni članak

Sabor planira uštede u iznosu od 4 milijuna kuna. Ukidaju se parkirna mjesta u garaži Tuškanac za potrebe Sabora čime će se trošak na godišnjoj razini smanjiti za 1,5 milijuna kuna. Za 30 posto smanjuje se prekovremeni rad službenika koji će se kontrolirati video nadzorom.  
- Ne može se tražiti prekovremeni rad nego on mora biti evidentiran video nadzorom. Tada će se moći onda utvrditi je li zaista taj prekovremeni rad obavljen, a bez evidencije video nadzora rad se neće moći naplatiti - izjavio je predsjednik Sabora Luka Bebić.
Prepolovit će se tiskani materijala za zastupnike, koje će se uputiti da se više koriste internetom budući da se na službenim stranicama Sabora mogu naći svi potrebni materijali. Sve tiskovine dobivat će samo klubovi dok će zastupnici ubuduće imati pravo samo na jedan tjednik i dva dnevna lista. Štedi se i na kavi i sokovima, koje će zastupnici na sjednicama radnih tijela ubuduće plaćati sami. Besplatno će dobiti samo vodu. Onima koji imaju pravo na službene mobitele smanjuje se i limit sa 500 na 400 kuna, a prepolovit će se i broj ugovora o djelu. Nakon dva i pol mjeseca godišnjeg odbora zastupnici će se u klupama okupiti 23. rujna ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • damok 18.09.2009.

    bok te, koji kamenjar !

  • VoyagerOne 16.09.2009.

    Naslov: \"Sabor planira uštede\". Podnaslov: \"Radit će još i manje nego do sada.\"

  • mihe22 16.09.2009.

    ajme, teže te obić nego preskočit

Komentiraj...
Vidi sve komentare