To je to što me zanima!

'Barbie' je dopratila Silvia Berlusconija na summit

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Federica je donedavno bila nezaposlena. Onda je postala tajnica glavnog tajnika pokrajine Lazio. Sad je s Berlusconijem otputovala u Kanadu...
Vidi originalni članak

Federica Gagliardi (28) je dopratila talijanskog premijera Silvija Berlusconija na summit G8 koji se održao u Kanadi. Ova plavokosa ljepotica, koju neki talijanski mediji zovu 'Barbie', je rođena u Rimu te je diplomirala pravo. Donedavno je bila nezaposlena, a onda je dobila posao tajnice glavnog tajnika regije Lazio Salvatorea Ronghia. Mediji u Italiji se pitaju kako je 'Barbie' u kratkom vremenu tako brzo napredovala te s Berlusconijem putovala u istom zrakoplovu u Kanadu te se čak rukovala s američkim predsjednikom Barackom Obamom. Federica kaže da u Kanadu nije otišla na praznike te da je tamo jer joj je to dopustio njezin šef Salvatore Ronghi kao i predsjednica pokrajine Renate Polverini. Mediji ipak ističu da Frederica nema baš puno iskustva u politici. Nedavno su predstavnici manjina došli u Ronghijev ured kako bi se sastali s njim. Iako je bila riječ o poznatim političarima, Frederica ih nije prepoznala te ih je pitala kako se zovu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • predsjednik03 27.06.2010.

    pitate se kako? cura ima ŽELUDAC i to je to! a i diploma prava je upitna! isto tako na pušing , lizing i guzing !

  • makiii 27.06.2010.

    Berlusconi dobro da nije poveo još nekoliko jeftinih \"političarki\" i otišao na svjetsko prvenstvo u JAR umjesto na sumit.

  • black25 27.06.2010.

    Onda smo mi Balkan....Ja volim Italiju..ali činjenica je da po masi stvari uopće ne odskaču od onoga što se veže uz pojam \"Balkana\" tj svega onoga što se pripisuje nama tu ; korupcija, muljaže, sponzorstva, dobivanje poslova i pozicija na temelju kumstava, srodstva, podobnosti itd,itd. Odnosno, čak su i gori od nas jer raspolažu daleko većim iznosima i kod njih već postoji dobro utvrđni stari klan mafijaša i moćnika sa vrlo sumnjivim iznosima na računima. Jedinu i ogromnu sreću imaju što su oni ITALIJA, pa se to njima opravdava pod veseli južnjački temperament, a mi smo ..jugoistok,tj jadni Balkan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare