To je to što me zanima!

'Mojoj mami su izbili zube zato što se lokal zove Dalmatinka...'

Sin vlasnice kafića u Zagrebu kojeg su huligani demolirali i pretukli vlasnicu sumnja da će policija naći napadače jer su bili u potpunosti maskirani
Vidi originalni članak

Desetak huligana je utrčalo u kafić, počelo razbijati, tući, bacili su bengalku i odjurili dalje. Na udaru im se našla moja 64-godišnja majka koja je još uvijek u potpunom šoku. Nalazi se u bolnici s teškim ozljedama. Ima potres mozga, prijelome rebara, izbijeni su joj zubi, a operirana joj je i noga jer ju je ozlijedila bačena bengalka. S majkom je bio još jedan gost, zaposlenik NSK, koji je od straha iskočio kroz prozor.

DVOJE TEŠKO OZLIJEĐENO I U BOLNICI Divljanje huligana u Zagrebu: Pojavile se fotografije napada

Ispričao je to za Jutarnji list sin pretučene ugostiteljice Barice K., vlasnice kafića Dalmatinka u Zagrebu koji je u srijedu navečer demolirala skupina od desetak huligana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

HULIGANI DIVLJALI - DVOJE OZLIJEĐENIH 'Branio sam se. Srušio sam ga na pod i udario nogom u glavu'

Barica K. kolateralna je žrtva horde, još uvijek nepoznatih divljaka koji su se, doznaje Jutarnji, odlučili osvetiti za incident od subote oko ponoći kada su nepoznati huligani na raskrižju Držićeve i Ulice Milke Trnine demolirali dva kombija s 13 Bad Blue Boysa koji su se vraćali s utakmice iz Pule.

Sin vlasnice Dalmatinke, međutim, sumnja da će policija naći napadače jer su bili u potpunosti maskirani.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • 27.10.2018.

    Ima li u Splitu lokal Purgerica ili Slavonka ili Zagorka? Voli svoje, ali kad nekamo dođeš živjeti poštuj tuđe.

  • kontramrakukontrasili 27.10.2018.

    Inače sam Zagrepčan,porijeklom Dalmatinac,i boli me kao čovjeka ovakve stvari,Purgeri,Dalmoši,Riječani...,pa kaj smo mi svi nego Hrvati,ali ić tući ženu od 64 g je stvarno dno dna.Neznam,Zagreb je moj grad,al kad dođem u Zd,St,Ši...,guštam,uživam,jednostavno to je naša zemlja.Okanite se tih antagonizama više ljudi,pa malo nas je da bi se međusobno uništavali.

  • motor58 27.10.2018.

    E pizduni jedni ovaj put ste prevrsili svaku mjeru bolje vam je ne dolazite na more loše vam se pise

Komentiraj...
Vidi sve komentare