To je to što me zanima!

Barišić Grubišiću: Odrekni se mandata i ukidam ti suspenziju

Na tribinama u Europskom domu Ivan Grubišić će predstavljati ciljeve Saveza za građansku i etičku Hrvatsku. Naglasio je da će poštivati zakletvu danu u Saboru
Vidi originalni članak

Nezavisni saborski zastupnik don Ivan Grubišić u srijedu navečer je govorio u Europskom domu. Bila je to prva u nizu tribina na kojima planira predstavljati ciljeve Saveza za građansku i etičku Hrvatsku pod zajedničkim nazivom 'Građansko društvo i duhovnost', piše T-portal.

Između ostalog, na tribini je istaknuo četiri nacionalne sramote Hrvata. To su po njemu politikantstvo, kriminal i korupcija, nefunkcionalnost pravne države i šutnja tzv. elita. 

Odgovarajući na pitanja publike rekao je da su hrvatski građani bili i ostali tolerantni prema nepravdi i lopovima. 

Naglasio je da ima obavezu poštivati zakletvu koju je dao u hrvatskom Saboru i da ne može prihvatiti ucjene crkvenog vodstva. Kazao je da je 6. veljače od splitskog nadbiskupa Marina Barišića primio ucjenjivačko pismo u kojem mu je napisao da će mu ukinuti suspenziju ako se odrekne saborskog mandata. 


Idi na 24sata

Komentari 31

  • amiki 16.02.2012.

    "Odgovarajući na pitanja publike rekao je da su hrvatski građani bili i ostali tolerantni prema nepravdi i lopovima. "Kojoj nepravdi,kojim lopovima?Don Grubišiću,zar svi i svjetovni,i vi,duhovni vođe,niste nepravedni,zar ne okrećete kada i kako vam paše?Ovdje,mogu zauzeti prosotr ,argumentirajući,samo iz svog iskustva,jako puno.Ali uzaludan trud,već ste političar,već ne znate kud i kako.Hajmo,jedno pitanje jedan odgovor,da si trebate birati,za ili protiv kondoma?to je samo mala masa nečega,protiv koje Bog,mislim da nema ništa protiv.Istina,da masoni proširiše AIDS,istina da isti masoni drže farmaceutsku industriju,istina da su i u Vatikanu masoni,ali zašto jadni,neuki,siromašni,trebaju stradavati od svih vas?Kraljevstvo nebesko čije je?

  • amiki 16.02.2012.

    Rođena,odgajana,u obitelji gdje kršćanski nauk bio prvo što upoznah.Onda se um razvijao,oči otvarale Otac i majka postadoše,ljudi,s manama,unatoč.svojoj želji da od nas učine ,svetice,i sve što sami ne bijaše.Blizak,u tom obiteljskom okruženju,bijaše mi i svećenički red.Na,žalost,sve što spoznah i upoznah,je njihova licemjernost,sve što nisu trebali biti.Unatoč tomu,vjera je ostala,ali vjera koja se profilirala,velikom spoznajom,da ljudi koji bi trebali svjedočiti ljubav KRISTOVU,to ne znaju,to im je sporedno,nego vjera u NJegovu Sveprisutnost,u mom životu.Nisi mi potrebni posrednici,u obliku,svećenika,biskupa,nadbiskupa,pape,da bih opstala kao sluškinja Kristova.Niti bilo koji političar,pa ni iz redova crkve,koji bi mi rekao nešto,što već ne znam.Ja sam dijeteBožije,i ne ne trebam niti političare,niti svećenike,niti bilo koji oblik ispiranja mozga.Imam dušu,imam savjest,imam grijehe,i njih ispovijedim direktno,iskreno,bez muljanja.Ne da bih si olakšala,niti dobila neki oprost,nego odgovor,kako dalje,kako bolje,kako bliže.Sada sam tu,sutra ko zna gdje,ali sa svim svojim dobrim i lošim.

  • zdrawe 16.02.2012.

    ma zeljni svi neke vaznosti i vlasti.. a i eura.. pa zamislite vi da tom barisicu neko prigovori kakav je on pop bez recimo mercedesa ali i par kila eura..?? ja sam krscanin,hrvat no ovakvu bandu bi dao odmah potuci.. uh pardon na sud bi ih dao..)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare