To je to što me zanima!

Bauk: Bila je koja riječ previše, dobro da nije bilo loših poteza

Ministri ne smatraju da bi njihov kolega Orsat Miljenić trebao podnijeti ostavku, a još manje se usuđuju predbaciti premijeru što tu temu dosad nije komentirao
Vidi originalni članak

Ministri ne smatraju da bi njihov kolega Orsat Miljenić trebao podnijeti ostavku, a još manje se usuđuju predbaciti premijeru što tu temu dosad nije komentirao.

- To je kao da pitate učenike da komentiraju razrednika - rekla je Anka Mrak Taritaš, a slično je zaključio i ministar Arsen Bauk.

- Premijer odlučuje o čemu će se očitovati. Nisam ja tu da mu držim lekcije - rekao je Bauk. Ponovio je svoj stav o činu ministra Miljenića.

- Rekao sam da je tamo bila koja riječ previše - rekao je Bauk dodavši kako ne bi bilo dobro da je nakon toga uslijedio i potez previše. 

Ministar policije Ranko Ostojić rekao je kako smatra da njegov kolega ne treba podnijeti ostavku.

Ministar Vedran Mornar samo se nasmijao na pitanje o ovoj temi, ušao u automobil i odvezao se s Markova trga. Isto je učinio i sam Miljenić nakon što je u kamere poručio kako je o tome sve već rekao.

Podsjetimo, prije nekoliko dana u javnost je izašla snimka na kojoj trener judo kluba Dane Milobara s ministrom pravosuđa Orsatom Miljenićem razgovara o zapošljavanju svoje kćeri, inače članice SDP-a, što je Milobara kasnije opovrgnuo. 

YouTube/Damjan Raknić
Idi na 24sata

Komentari 44

  • _Slavonac_ 22.05.2015.

    svaki potez ove vlade je loš potez

  • 22.05.2015.

    Kad sam napisao da Milanovic vlada autokratski, da u SDP-u nema demokracije da vlada diktatura i jednoumlje Milanovica bio sam "postovan", ponovicu, nitko u SDP-u ne smije javno iznjeti svoje misljenje ako se ne slaze sa misljenjem Milanovica, dozvoljeno je samo misljenje Partije.

  • Corleone Michael 22.05.2015.

    To samo u partiji ima toga da se do te mjere štite... A sve smo lijepo vidjeli i ćuli...

Komentiraj...
Vidi sve komentare