To je to što me zanima!

Bauk: 'Matića su vrijeđali gore od Janice pa nije bilo uhićenja!'

SDP-ov saborski zastupnik Arsen Bauk na osobnom je Facebook profilu komentirao uhićenje 12-ero ljudi zbog vrijeđanja državne tajnice za sport Janice Kostelić.
Vidi originalni članak

- Predragu Matiću su upućivane i teže uvrede pa se nikog nije hapsilo zbog toga, objavio je Bauk na svojem profilu u nedjelju, nekoliko sati nakon uhićenja 12-orice zbog verbalnog napada i vulgarnog vrijeđanja. 

Idi na 24sata

Komentari 316

  • dalmatar 12.06.2017.

    Svi su u čoporu lavovi a pojedinačno mačići . Više vride od Janice medalje nego svi trofeji , medalje ,prvenstva i transferi svih klubova . Opet i zatvor je glupa mjera .Hrvati najbolje uče kada ih opališ masno po džepu ,samo ih to boli . O ekipi HNS nema se šta reć, o Matiću još manje....

  • zagrebbezdotepeneca 12.06.2017.

    Kas sad, bauk, bi to trebalo znaciti da vise nikoga ne treba privoditi radi javnog vrijedjanja ako nisu radi matica? Pa za to je kriva sdp vlada koja nije dala pohapsiti izgrednike jer se bojala

  • ljubica ljubičica_1 12.06.2017.

    Osobno mislim da privođenje mladića je čista glupost.Zar verbalni delikt nije ukinut.Pa što oko su joj vikali te rječi ?Ona je javna osoba i mora se pomirit sa tim.A to što je ona bila dobra skijašica .Ona je to dobro i unovčila .I to je njeno opredeljenje.Dok su drugi učili i škplovali se ona je skijala.I koga briga za to?Njeno vrime je prošlo.A čudim se da policija nije tako djelovala kada je njen otac javno vređa precednika Mesića !Nazivajućig dikobraz .Zar to nije vređanje.Žao mi je što jedna Janica se bavi nečim a nije uopće školovana.Tek ima neku dopisnu školu.Ovo je moj zadnji komentar na 24.Izlazim sa fejsa .

Komentiraj...
Vidi sve komentare